“Всяка нова година идва с нова надежда, с очакване за

...
“Всяка нова година идва с нова надежда, с очакване за
Коментари Харесай

Нинова: България е 3% в Шенген и 97% извън него, ПП-ДБ и ГЕРБ унижиха България

“Всяка нова година идва с нова вяра, с очакване за вероятност и сигурност. Управляващото болшинство би трябвало да даде тази вероятност за сигурност и предвидимост, в последните дни се приказва само за ротация, кой министър ще отпадне и по какъв начин ще се избират регулаторите ”. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“ПП имат предложение да махне и паметника на Альоша в Пловдив. Режете историята, само че не можете да нарежете паметта на българския народ ”, безапелационна е Нинова. “Изпратихме 2023г. с увещание, че България е призната в Шенген. Вие унижихте България като приехте да влезем в Шенген единствено по въздух и вода. Стокообменът ни с шенгенските страни е 3% по въздух и вода, 97% е по суша, значи сте 3% в Шенген ”, счита водачът на Българска социалистическа партия.

Според Нинова поради военния министър Тодор Тагарев ще влезем в нова война. “Украйна, Йемен, Газа - където има война, той е там. Последно в този момент щял да бори хусите в Червено море! Няма ли кой да го спре този човек, въобще надзор върху него има ли? ", попита водачът на Българска социалистическа партия, и посочи, че " изпращаме 2023 година със боязън от война и посрещаме 2024 година със същия боязън ".

“За нас остава битката за постоянна стопанска система, обществени политики и правдивост, битката против задкулисието на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи ”, закани се Корнелия Нинова. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР