Всяка монета се бори за внимание в огромната и постоянно

...
Всяка монета се бори за внимание в огромната и постоянно
Коментари Харесай

3 токена, които може да надминат пазарната капитализация на Polygon

Всяка монета се бори за внимание в голямата и непрекъснато разрастваща се крипто галактика. Три съществени съперника - Retik (RETIK), Shiba Inu (SHIB) и Stellar (XLM) - се борят да изместят Polygon (MATIC), един от пазарните водач.

Иновациите, развиването и поддръжката на общността са главните играчи в тази битка. В тази публикация може да разгледате специфичните характерности, които могат да изтласкат тези монети оттатък пазарната капитализация на Polygon.



Възход на Polygon: Кратък обзор

Polygon, постоянно наричана “швейцарското армейско ножче ” на решенията за мащабиране на Етериум, стана очевидец на невиждан триумф. С пазарна капитализация, отразяваща нейната доминация и понастоящем движеща се на впечатляващо равнище, Polygon се трансформира в платформа за разработчици, търсещи мащабируемост, ниски транзакционни такси и висока сигурност за своите децентрализирани приложения (dApps).

В разрастващото се крипто пространство обаче на сцената излизат нови играчи и измежду тях е Retik Finance (RETIK) – изгряваща звезда, която има за цел не просто да се конкурира, само че и да надмине пазарната капитализация на Polygon.

Retik Finance: Тъмният кон на DeFi бранша

Retik Finance, платформа за децентрализирани финанси (DeFi), притегли вниманието на крипто общността с амбициозните си цели и новаторски решения. В момента планът е в развой на предварителна продажба, като за по-малко от два месеца събра зашеметяващите $11,413,815.

Предварителната продажба означи голям отзив, създавайки предпоставки Retik Finance да направи обилни крачки в DeFi пространството. Една от основните аргументи, заради които Retik Finance е позиционирана да надмине пазарната капитализация на Polygon, е нейният акцент върху основаването на безпроблемна връзка сред обичайните финанси и крипто сферата.

С портфейлите Retik Wallets, дебитните DeFi карти и Retik Pay платформата предлага на потребителите опцията да правят транзакции, да печелят и да харчат криптовалутите си без изпитание. Това, което отличава Retik Finance, е идното ѝ листване на две от петте най-големи тържища – стратегически ход, който се чака да изстреля пазарната ѝ капитализация до нови висоти.

С входна точка за предварителна продажба от единствено $0.08 за токен и общо предложение от 1 милиард токена, Retik Finance може да се нарежда за избухлив напредък, като евентуално ще обезпечи на ранните вложители големи облаги през 2024 година Ангажиментът на платформата да овластява финансите и да дава опция за независимост я нарежда като сериозен съперник на Polygon.

Shiba Inu: Монета със съществени желания

Shiba Inu, в началото въодушевена от Dogecoin, надвиши своя генезис на меме монета и се утвърди като мощ, с която би трябвало да се преценяват в крипто пространството. Стартирана през август 2020 година от анонимно лице или група, известна като ” Ryoshi ”, Shiba Inu се разви оттатък простата функционалност за прекачване на токени. Екипът, който стои зад Shiba Inu, не стопира дотук; той интензивно работи по предлагането на метавселена и неотдавна пусна сбирка от незаменяеми токени (NFT), наречена Shiboshis.

Това, което прави Shiba Inu кандидат да надмине пазарната капитализация на Polygon, е мощната поддръжка на общността и непрекъснатото развиване. Въпреки меме произхода си, Shiba Inu надминава доста цифрови валути, като през 2021 година записва зашеметяващото 42,000х нарастване на цената.

Забележително е, че китовите транзакции, включващи солидни прехвърляния на SHIB токени, раздвижиха пазара, предизвиквайки спекулации и интерес в крипто общността. Блокчейн екосистемата Shiba Inu, захранвана от токена SHIB, Bone (BONE) и Doge Killer (LEASH), предлага разнообразна гама от функционалности, което я прави прелъстителен избор за вложители, търсещи както полза, по този начин и капацитет за напредък.

Със своя метод, управителен от общността, и амбициозната си пътна карта Shiba Inu се явява безапелационен претендент, който може да провокира и евентуално да надмине пазарната капитализация на Polygon.

Stellar (XLM): Осветяване на пътя към триумфа

Stellar (XLM) се обрисува като различен кандидат в конкуренцията за надминаване на пазарната капитализация на Polygon. Разработен от Stellar Development Foundation, Stellar е децентрализиран протокол, предопределен за евтини трансгранични финансови транзакции с разнообразни активи.

Родната криптовалута на Stellar (XLM), се търгува на разнообразни тържища за криптовалути и може да се похвали с пазарна капитализация от малко над $3.3 милиарда. Стабилността на цената на Stellar, която варира сред $0.117 и $0.139, го нарежда като благонадежден избор за вложителите. С равнища на поддръжка при $0.083 и $0.105 и равнища на опозиция при $0.149 и $0.172 Stellar показва постоянна ценова наклонност.

Очаква се идният ъпгрейд на Протокол 20 да притегли по-голяма потребителска база и евентуално да усили пазарната ѝ стойност. В съревнованието за надминаване на пазарната капитализация на Polygon Stellar се откроява с одобрената си позиция на пазара, софтуерния прогрес и капацитета за по-нататъшен напредък в развиващия се пейзаж на децентрализираните финанси.

Заключение

В тази борба за превъзходство по пазарна капитализация Retik Finance се обрисува като воин, вплел нововъведенията и упоритостите в самата си конструкция. С входна точка за предварителна продажба, която притегля ранните вложители, и общо предложение, което подсказва за избухлив напредък, Retik Finance има за цел да предефинира финансовия пейзаж.

Визията за превъзмогване на пропастта сред фиат и крипто, съчетана с цялостна децентрализирана екосистема, нарежда Retik като сериозен кандидат. Метаморфозата на Shiba Inu и обновяването на протокола на Stellar прибавят увлекателни глави, само че разказът на Retik резонира с обещанието за безпроблемна финансова интеграция.

Докато галактическият конфликт се разпростира, Retik Finance се отличава, а траекторията му сочи към бъдеще, в което евентуално може да надмине пазарната капитализация на Polygon, отбелязвайки трансформираща глава в крипто сагата.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР