Всяка майка знае, че първата годинка на детето е една

...
Всяка майка знае, че първата годинка на детето е една
Коментари Харесай

Теа Минкова сподели очарователен кадър на Амая, която навърши годинка

Всяка майка знае, че първата годинка на детето е една от най-важните, само че и сложни. След това отговорността не спада, само че дребните човечета стартират от ден на ден да се оформят и да става малко по-самостоятелни и осъзнати. Теа Минкова и Наум Шопов станаха родители преди една година. Тяхната дъщеричка Амая премисли цялото им всекидневие, само че те са на върха на благополучие. Влюбени, цялостни с сила и доста признателни за всичко, което имат.

Теа показа в Инстаграм обаятелен кадър на дребната Амая. На него я виждаме като напълно малко бебче първоначално и в този момент, като един пораснал ангел, а до нея една пица, която символизира нейното израстване. Минкова е споделила и следното към сладката фотография:

Виж още:

" Честит Рожден Ден, Амая! Какво да ти кажа.. Много щура година. За страдание, виждаше усмивките на хората през маски, само че на теб не ти пречеше, да ги раздаваш с всичките си 2,4,6,8 зъба! Няма да ти изяснявам, какъв брой съм признателна, че " ти си ни избрала " за твое семейство, тъй като е доста противоречиво, кой кого избра - мечтаех си за будно и усмихнато момиченце - и ей го на ", написа щастливата майка и продължава:

" Вече на една годинка ❤️ Доста житейски опит натрупа.. 100% от всички наши пътувания, 90% от всички наши излизания, 80% от ВСИЧКИ наши работни срещи. И ей по този начин, изплъзна се тази година, в която ни трансформира в семейство. От Теа и Наум, станахме родители. Обичам те детенце.. Вчера, през днешния ден, на следващия ден.. ЗАВИНАГИ! ❤️ ", приключва посланието си половинката на Наум Шопов. 

Гордият баща също показа няколко думи в Инстаграм.

" Днес, нашата сладка принцеса навършва първата си година. Искам да ви споделя една от най-личните си фотоси. Това е откраднат миг от първия път, в който храня щерка си, Амая. Наистина не мога да допускам по кое време мина това време. Дали поради странната година, която 2020 беше, или тъй като хубавото постоянно минава бързо. От близо месец с Теа Минкова сме потънали в мемоари. Решихме да прегледаме малко от сниманите фрагменти през годината, с цел да си я напомним и призовахме още веднъж ревльото в мен. Обичам те, тати ❤️ ".

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: https://www.instagram.com/teaminkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР