Всяка Коледа даваме много пари за подаръци. И в това

...
Всяка Коледа даваме много пари за подаръци. И в това
Коментари Харесай

Как да спестим от покупките си за коледни подаръци?

Всяка Коледа даваме доста пари за дарове. И в това няма нищо неприятно. Очакванията са тази година един човек да похарчи приблизително 350 лв. за дарове за своите близки. В тази публикация ще разгледаме по какъв начин можем да понижим тази сума. И не, не като купуваме по-малко дарове, а като харчим парите си по по-разумен метод. Вижте нашите оферти за това: 

Търсете съответствие цена - качество
Коледните късметчета са ви омръзнали? Очаровайте всички с това предложение
Коледа и коледният дух, обичаите и празникът са неразривно свързани с питата с обичайните коледни късметчета. Навярно ви е омръзнало...

Нека не се лъжем - има доста случаи, в които плащаме за марката, която е обещано нещо, а не чак толкоз за неговите качества. Не е наложително това да се случва и тази Коледа. Представете си, че желаете да подарите слушалки на някого. Можете да намерите модел до известните марки, които може да има даже по-добри механически характерности и да бъде за по-малко пари. Мислете над тези неща, проучете добре и вижте какво има на пазара като варианти. 

Намерете най-хубавата оферта

Нека си представим, че желаете да подарите пътешестване на вашата половинка. Гледате предложения от туристически организации, гледате такива, които са налични онлайн в уеб сайтове за групово извършване на покупки и предложения и смятате какъв брой би ви коствало всичко в случай че си го организирате сами. Разликите могат да бъдат много значими. Да не приказваме, че има такива, които се виждат ценово в случай че търсите нощувки през разнообразни платформи или се обадите непосредствено на мястото за настаняване. Също по този начин може да намерите по-добри цени за самолетни билети в случай че ревизирате близки дати до тези, които желаете. 

Не е нужно съвършеният подарък да коства пари
НИКОГА не подарявайте тези неща на КОЛЕДА – не носят шанс
Коледа наближава. Остават по-малко от 40 дни до един от най-светлите и обичани празници от годината. Колкото по-близо са тези дни, толк...

Перфектният подарък е прочувствен и носи страст на този, който го получава. Някои от най-хубавите дарове, които сме получавали не са коствали и една стотинка. Такова нещо, да вземем за пример е календар с провокации за идващите 365 дни, който сте създали собственоръчно или собственоръчно рисувана брошура с детски рисунки и истории. Развихрете въображението си - може да инвестирате време, а не пари и да извършите нещо неповторимо. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР