Всяка жена знае, че обувките с ток са един от

...
Всяка жена знае, че обувките с ток са един от
Коментари Харесай

5 трика, които ще УЛЕСНЯТ ходенето на ТОКЧЕТА

Всяка жена знае, че обувките с ток са един от дребното трикове, с които можем да повишим привлекателността си. Те издължават крайници и трансформират стойката, с цел да може дамата, която ги носи, да притегля погледите към себе си.

За всяка от нас е известно също, че обувките с висок ток могат да бъдат и доста неуместни, основават рани и мазоли и могат да доведат до по-сериозни проблеми. 

И до момента в който някои дами носят високи токчета единствено с мотив, то има и такива, за които високите обувки са ежедневна част от тоалета. Така може да се каже, че те са намерили способи, които улесняват носенето. Ето кои са те: 
Раздвижете ги
Сложете по-дебели чорапи и обуйте токчетата за няколко минути, повторете тази процедура няколко пъти денем, след което обувките ви ще станат по-удобни и по-леки. За още по-добър резултат, откакто обуете чорапите и сложите токчетата, можете да ги нагреете със сешоар за няколко минути, по-късно формата им ще се промени малко, само че ще станат по-удобни!
Съсредоточете се върху ходенето
Ходенето на токчета не може да се съпостави с ходенето на равни обувки, по тази причина би трябвало да имате тактика. Когато ходите на токчета, би трябвало да ходите, като се подпирате първо на петата, а по-късно на цялото ходило. По този метод ще запазите равновесие. Също по този начин се опитвайте да ходите естествено и не позволявайте на това, че сте на токчета да ви тежи. 
Намалете скоростта
Ако през първите няколко минути от носенето на токчета си мислите, че можете да ходите с тях, като че ли сте боси, а по-късно ускорите ходенето си, знайте, че скоро краката ще ви заболят. Важно е да намалите темпото и да се отпуснете, да ходите по-бавно от нормално и да си дадете време да свикнете. Ако излизате на открито и знаете, че ще се танцува, изберете обувки с по-нисък ток, тъй като те несъмнено са по-практични за танци.
Изберете подобаващата височината на тока
В взаимозависимост от това какви събития ви чакат, изберете подобаващата височина на токчетата. Ако се постанова да ги носите повече от 8 часа, наложително вземете такива с по-малък ток и форма, която няма да оказва напън върху пръстите на краката ви.
Бъдете в подготвени за неудобства
Ако обувате нови обувки, добре е да се подготвите за възможни неудобства. Носете със себе си лепенки, които да си залепите, в случай че станат мазоли. Вечерта преди да обуете обувките, ексфолирайте стъпалата си и се отпуснете изцяло, и приемете задоволително количество течности, с цел да избегнете подуването. За всеки случай вземете със себе си авариен чифт обувки, тъй като в случай че танцувате прекалено много, след няколко часа сигурно ще желаете да носите равни обувки. В самия завършек на вечерта - най-важното е да се забавлявате!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР