Всяка жена заслужава да бъде обичана, силна и винаги красива

...
Всяка жена заслужава да бъде обичана, силна и винаги красива
Коментари Харесай

Царица на нощта тази неделя в ексклузивен лайф

Всяка жена заслужава да бъде обичана, мощна и постоянно красива – с една дума „ Царица “!

Това е посланието, с което чаровната певица от острова на Афродита Християна Лоизу се обръща към феновете си.

„ Царица на нощта “ е първата независима ария на Християна, откакто завоюва четвъртия сезон на Х-Фактор, а неотдавна изненада публиката с присъединяване си в „ Маскираният артист “ в облика на Хищницата.

„ След три години неявяване, ето ме още веднъж! “ – споделя тя. „ Маскираният артист ми оказа помощ да взема няколко значими решения, едно от които беше точно издаването на ария. Бяха ми нужни няколко месеца, с цел да обмисля нещата по какъв начин да се случат, тъй като след толкоз време неявяване от музикалния бизнес, желаех да основа нещо друго и забавно “.
Песента съдържа претекстове от арията на Царицата на нощта от „ Вълшебната флейта “ на Моцарт.

„ Тази концепция се появи в съзнанието ми, когато предишното лято репетирахме арията по вайбър с вокалната ми педагожка от Кипър – Силва Макамиан и внезапно си споделих: Искам да включа този облик в поп ария! Споделих концепцията първо на приятеля ми, след което той ме заведе при хитмейкъра Светлин Къслев. И по този начин създадохме „ Царица на нощта “! Много съм щастлива от резултата! “
Музиката към песента е дело на Светлин Къслев и Християна Лоизу, текст: Борислав Борисов, аранжимент: Светлин Къслев. Видеото е снимано от екипа на Star Reporters.

Християна Лоизу е към този момент самопродуциращ се актьор. Родената в Кипър Християна, идва на 17-годишна възраст в България, с цел да учи в НМА „ Панчо Владигеров “, където по-късно приключва бакалавър и магистър по оперно пеене и вокална педагогика.

Снимка: Костадин Кръстев – Коко

Към момента Християна е и актьор в Музикалния спектакъл „ Стефан Македонски “. Участва във „ Фантомът на операта “ в основната роля на Кристин и в „ Цигуларят на покрива “ в ролята на Хава. Работи също и като вокален възпитател.

Не пропускайте тази неделя 28.02.2021г., тъкмо в 19:00ч. - несравним LIVE със специфичното присъединяване на Christiana Loizu.
Известната изпълнителка ще гостува онлайн в 888 Taste Show Asian Cuisine, като за всички фенове сме подготвили страхотни изпъления, вкусови провокации и още доста занимания! Стартираме тъкмо в 19:00ч.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР