Всяка жена трябва да има принципи. Все пак ако се

...
Всяка жена трябва да има принципи. Все пак ако се
Коментари Харесай

5-те ИЗИСКВАНИЯ на перфектната ЛЮБОВНИЦА

Всяка жена би трябвало да има правила. Все отново в случай че се почитате вие самите и близките също ще ви почитат и ценят. В публикацията ще се запознаете с 5 доста значими правилото на идеалната държанка.

Уважавайте себе си

За връзката е от особена значимост дамата да се почита и да знае какво желае. Ако самите вие нямате себеуважение ще се превърнете в безлична жена, която няма лично мнение или в жена, която се постанова за всичко и си е самодостатъчна. В първия случай за мъжа би изглеждало по този начин, като че ли ви е все едно дали ще сте с него или не, а властната и командваща жена ще му припомня за майка му. Никой естествен мъж не би желал да има връзка с жена, която се държи с него като майка. Трябва да показвате на мъжа, че ви е прелестно с него.
6-те зодии, които са най-хубавите любовници
Днес сме ви подготвили малко по-различно четиво. Да забележим кои са най-хубавите любовници измежду зодиите в зодиака. Приятно четене!  О...
Прочети повече
Забравете терзанието

Мъжете остават разочаровани, когато отсреща си имат жена, която сега щом останат уединено в спалнята стартира да се тормози от всеки звук или от това, че може някой да ги чуе. Ако желаете да задържите мъжа до себе си не се тормозете за това, че лампата е светната или, че родителите му могат да ви чуят. Това ще убие всякаква романтика и предпочитание за интимности с вас. Купете си най - секси бельото и му се представете по него. Това ще му даде опция да ви види в светлина, която даже той самия не е очаквал, а и ще покажете симптом на висока самокритика и самочувствие.

Нека доставянето на наслаждение е взаимно

Когато доставяте наслаждение на колегата си, позволете и вие да получите такова. В секса е значимо интимността да е споделена. Представете си, че обичате да подарявате дарове. Това би зарадвало отсрещния, само че в случай че се притеснявате, когато на вас ви подаряват подарък това се усеща от близките и става неудобно. По този метод се губи удоволствието от подаръците. В секса нещата стоят по същият метод. Ако колегата ви усети, че вие се притеснявате, когато той пожелае да ви достави наслаждение това би го смутило и той ще загуби предпочитание да получава от вас същото. Жената би трябвало да включи своята вътрешен глас в деяние и да усети по кое време да поеме нещата в свои ръце и по кое време да се отдаде на ласките мъжа. Когато дейностите са взаимни удоволствието е двойно по - огромно.
Как да познаете, че тя е брачна половинка или държанка, в случай че я срещнете на улицата
Малко хора знаят, само че е доста елементарно да се разграничи държанка от брачната половинка на състоятелен мъж. Достатъчно е просто да обърнете внимание на...
Прочети повече
Забравете за рестриктивните мерки

За да поддържате искрата във връзката си забравете всевъзможни ограничавания. Експериментирайте с разнообразни неща, с цел да разнообразите половия си живот. Ако забележите, че мъжът ви се тормози от нещо в леглото, предразположете го, тъй че да се отпусне и да се наслаждения на близостта с вас. Много мъже тайничко си мечтаят за по - ексцентрични неща, тъй че умерено може да експериментирате с нови места или ексцентрични пози.

Говорете с колегата си

На пръв взор мъжете ненавиждат прекомерно бъбривите дами, само че това може да се промени. Истинската държанка най - добре знае по кое време и по какъв начин да приказва с мъжа си. Мъжете обичат да бъдат изслушвани и обгрижвани, по тази причина би трябвало да намерите салдото в връзката с него и да го накарате да се усеща спокоен в прегръдките ви. Ако това се случи той ще ви възнагради уместно за тези ваши умения. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР