Всяка жена търси в партньора до себе си онзи мъж,

...
Всяка жена търси в партньора до себе си онзи мъж,
Коментари Харесай

Знаци, че мъжът до вас е несигурен в себе си

Всяка жена търси в колегата до себе си оня мъж, който да я кара да се усеща обичана, сигурна, повече жена. Започвайки нови любовни взаимоотношения и пробвайки се да опознаем половинката си, не виждаме някои предупредителни знаци, които ни демонстрират, че мъжът против нас е нерешителен в себе си. Неуверен не толкоз в страстите, които изпитва към вас, а към личната си персона. Това в даден миг може да се окаже проблем за любовта ви. Как?

Няма живот отвън връзките ви
За него вашата връзка е всичко след края на работния ден. Няма занимания, занимания, време за себе си, срещи с другари. Всичко това оказва някакъв напън върху връзката ви, а неговото възприятие за самокритика е обвързвано с това, че двамата сте все дружно.

Продължава да ви разпитва за предходната ви връзка
Когато един мъж е нерешителен, липсва му самочувствие във връзката, той постоянно ще се връща към предходните ви връзки. Запазили ли сте приятни взаимоотношения с някогашния? Не се съмнявайте, че сегашният ви нерешителен сътрудник, рано или късно ще стартира да ви връща в предишното, да слага под подозрение действителността на вашите усеща. Трудно ще ви се доверява.

Казал ви е „ Обичам те “ прекомерно бързо
Всяка жена си мечтае да чуе тези думи от индивида, към който изпитва мощни усеща. Признанието в обич е красиво, сантиментално, само че и когато е казано в точния миг. Ако скоро след началото на връзката ви, чуете от него „ Обичам те “, може би би трябвало да се усъмните в известна степен в думите му. Много е евентуално да чака да чуе същото и от вас, тъй като по този начин би се чувствал по-сигурен във връзката ви.

Търси непрекъснато утвърждението ви, внимание
Когато един мъж изпитва неустановеност в себе си като персона, той се нуждае от непрекъснатото внимание на половинката си. След секс или просто до момента в който седите и разговаряте той ще желае да усеща вашето боготворене. Вниманието ви би трябвало да е непрекъснато ориентирано към него, даже това да значи вие да пренебрегнете личните си потребности.

Постоянна ревнивост
Несигурният мъж изпитва ревнивост към всеки различен представител на мощния пол, с който бихте могли да го замените. Срещи с другари, родственици? Те също попадат в листата на хората, от които сте ревнувани. Неговата ревнивост от време на време е параноична, тъй като на него му е мъчно да ви се довери, без значение, че не сте му дали мотив.

Манипулира ви
Той се усеща зле, имал е тежък ден в работата, нуждае се от вниманието ви... Това е постоянно срещана тактичност на несигурния мъж. Той манипулира, принуждава с думи и дейности половинката му да пренебрегне себе си, с цел да се погрижи за него. Ако инцидентно се опитате да споделите по какъв начин се чувствате, незабавно ще ви се вмени възприятие на виновност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР