Всяка жена си има свои трикове, с които да въздейства

...
Всяка жена си има свои трикове, с които да въздейства
Коментари Харесай

Мъжете са готови на безумия заради жените от тези 5 зодии

Всяка жена си има свои трикове, с които да влияе на мъжете и да ги накара да си изгубят мозъка по нея. Представителките на тези 5 зодии обаче са надарени с невероятен магнетизъм. Когато са към тях, мъжете безусловно оглупяват и са подготвени да извършат куп безумства, с цел да им угодят. Освен всичко друго, тези дами са изобилен източник на ентусиазъм за своите избраници.

Скорпион

Мъжете са подготвени да създадат доста за една жена, родена под знака на Скорпион. Представителките на тази зодия са способни да омагьосат с чара си всеки мъж. Жената Скорпион е в положение да покаже на представителите на мощния пол напълно различен свят - на дълбоки усеща, изпепеляваща пристрастеност и опияняваща обич. Много мъже са в положение да се откажат от всичко и да извършат същински подвизи в името на красивите представители на този зодиакален знак.

Лъв

Жената Лъв непрестанно желае да вижда доказателства за любовта на мъжете. Заради Лъвиците представителите на мощния пол постоянно правят безумия, хвърлят в краката им най-скъпите дарове и непрестанно се стараят да ги очароват. Жената Лъв стимулира мъжете да правят рицарски действия, с които да потвърждават силата си. Жената Лъв чака непрекъснато ухажване и внимание, а един мъж постоянно би трябвало да е заслужен за нея.

Близнаци

Жената Близнаци омагьосва и очарова с невидимия си магнетизъм. Представителките на този зодиакален знак карат мъжете да полудяват. С невероятна лекост те умеят по този начин да завъртят главата на представителите на мощния пол, че да ги накарат да правят куп нелепости поради нея. Тези странни дами постоянно са малко луди и имат юношески дух, без значение с какво число стартира ЕГН-то им.

Риби

Жената Риби е толкоз тайнствена и дълбока, женствена и неуловима, че мъжете й се лепят като мухи на мед. Тази обаятелна и блага персона е способна да открадне сърцето и на най-коравия мъж. Когато един мъж я види, той изпитва предпочитание да се грижи за нея и да я пази, да постави целия свят в краката й и да прави безумство след безумство поради нея. Жената Риби може да се трансформира в толкоз мощна фантазия, че поради нея един мъж да е подготвен да покори и най-високите върхове.

Везни

Дамите от този зодиакален знак са извънредно обаятелни и сантиментални. Те като че ли притеглят противоположния пол със способността си да подаряват наслаждение и приятност. Мъжете желаят да се грижат за тях и да ги пазят. В компанията на представителките на тази зодия те се усещат като в Рая. Очарователни и сладки, те са способни да вземат акъла на всеки мачо. А мъжете издигат тези красиви дъщери на Венера на фундамент.

източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР