Всяка жена си е задавала въпроса: „Как да разпаля любовта

...
Всяка жена си е задавала въпроса: „Как да разпаля любовта
Коментари Харесай

Пет златни правила за женската любов

Всяка жена си е задавала въпроса: „ Как да разпаля любовта в мъжкото сърце? “ Отговор на този въпрос дава психоложката Наталия Белоусова. Тя е работила с над двеста двойки и им е помогнала да открият пътя на щастието и хармоничната връзка. Белоусова поучава дамите по какъв начин на процедура да обичат мъжете.

Силната половинка
Подарете на мъжа до себе си насладата да бъде мощният във връзката. Позволете му той да води и любовният танц ще се получи. Дори и не всеки път да е прав, отстъпете и след това можете тихомълком да поправите нещата. Ако го обичате, не забравяйте да му напомняте: „ Ти си моят воин... " „ Всъщност, това е толкоз елементарно... Дали е от еволюцията, от обществените настройки или от възпитанието в множеството фамилии, само че на мъжа е отредена ролята да взема решение проблеми, да е водачът, да е капитанът. Това по никакъв метод не ви унижава, в случай че самите вие не решите, че желаете да сте унизени “, безапелационна е Наталия Белоусова.

Без кавги на обществени места
Никога не изяснявайте връзките си на обществени места. „ Живеем в общество, в което една жена от време на време може да си разреши да бъде красива и лекомислена кукличка, само че за мъжа общественият имидж е доста, доста значим. И когато неговата половинка подронва престижа му пред другари, сътрудници или даже измежду непознатите в метрото, за него това е нож в гърба. Половинката ви може и да ви елементарни, само че в никакъв случай няма да не помни. Оставете претенциите си и изясняването на нещата за у дома – дружно и уединено “, поучава психоложката.

Подкрепа
Ако желаете да разпалите любовта в сърцето на половинката си, подкрепяйте и уважавайте неговите ползи и занимания. „ Каквито и да са неговите увлечения – лов на риба, свирене на тромбон, футбол, колекциониране на култивиран джуджета –покажете му, че цените неговите пристрастености. Дразните се от неговите разноски за лов на риба или за градинските джуджета, които му доставят наслада, само че след това се чудите за какво той толкоз гневно ненавижда шопинг обиколките из мола. Ако не го подкрепяте, ще го направи някой различен. И в този миг вие ще сте в слабата позиция, “ изяснява Белоусова.

Винаги неотразима
Синдромът на ловеца, губещ интерес към уловения дивеч, е присъщ на дамите не по-малко в сравнение с мъжете. Това, че към този момент сте го уловили в мрежите си, не значи, че той ще е влюбен във вас вечно. „ Половината от моите пациенти мъже се оплакват от това, че дамата до него е занемарила външния си тип откакто връзките са навлезли във етапа на сигурността. Не правете тази неточност. Винаги бъдете неотразима за своята половинка, “ поучава брачният съветник.

Гответе
Поговорката „ Любовта на мъжа минава през стомаха “ е извънредно достоверна. „ Научете се да готвите вкусно. И гответе! Това не предстои на разискване. Еквивалентът на „ тя не готви " е „ той носи у дома по-малко пари от нея, “ безапелационна е Белоусова.

Прочети повече на: https://woman.bg/seks-i-vruzki/5-zlatni-pravila-za-zhenskata-lyubov.65367.html
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР