Всяка жена се стреми да е привлекателна и с идеален

...
Всяка жена се стреми да е привлекателна и с идеален
Коментари Харесай

Четири прелъстяващи тайни на женското бельо

Всяка жена се стреми да е привлекателна и с съвършен външен тип. Дамите постоянно желаят да хващат окото на колегата, без значение дали той дали са дружно от дълги години или напълно неотдавна.

Ето за какво 15:00 часа е най-хубавото време за секс

Ето за какво, благи дами, не отреждайте на бельото последно място, когато се стремите да сте секси за обичания човек, поучават сексолози. И оферират няколко не изключително комплицирани съвета при избор на долни дрехи:

Обърнете внимание на цветовете

За пролетта са присъщи пастелните и нежни цветове, до момента в който за лятото подхождат повече ярките и пъстрите багри. Що се отнася до строгите тонове, за тях майката природа е основала зимата.
 долни дрехи Thinkstock/Getty Images
Заложете на полупрозрачни материи

За укрепване на сексуалността в бельото е рационално да атакувате с полупрозрачна одежда.

Подчертайте качествата и прикрийте минусите

Изберете долни дрехи, което да не слага силуета в състояние на засада – т.е. би трябвало да акцентира достолепията на фигурата и да прикрива минусите ѝ. Един съвет - обиграното обезчестяване допуска притежателките на по-пищни форми да се ориентират към по-плътни тъкани и да заобикалят дантели.

Заложете на хармонията

Вземете долни дрехи в комплект, а не на части. Така то наподобява по-цялостно и стои по-хармонично на тялото, придавайки му по-сексуално лъчение. Не забравяйте обаче и за качеството на шевовете с цел да не стигнете до безразсъден автогол. Бъдете сигурни, че най-после купата на насладата ще падне в ръцете ви.

Още секси тематики:

Червеното долни дрехи не е най-секси

Най-палавият месец за секс завършения По тематиката Консултантка поучава изоставените дами да изгорят бельото си Червеното долни дрехи не е най-секси
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР