Всяка жена се интересува да има привлекателна и сияйна усмивка,

...
Всяка жена се интересува да има привлекателна и сияйна усмивка,
Коментари Харесай

По-бели зъби у дома с естествени съставки, които не вредят на емайла

Всяка жена се интересува да има привлекателна и сияйна усмивка, само че е общоизвестен факт, че химическото избелване на зъбите вреди на емайла и ги излага на риск от сензитивност.

Със същата успеваемост обаче, можем да избелим зъбите си в домашни условия, употребявайки натурални артикули, които не носят щета и не се постанова да заплащаме скъпо за тях.

5 метода за дейно избелване на зъбите вкъщи

Активен въглен

Това е медицински въглен, който се употребява за детоксикация на организма при натравяния и неразположения. Продава се в аптеките и е на ниска цена и наличен. За зъбите си е нужно да натрошим една таблетка на прахуляк и да я смесим с малко вода до приемането на хомогенна примес. След това се втрива в зъбите за няколко минути и се измива. Можете да вършиме това всяка вечер в продължение на седмица, а след това да прилагате спорадично за поддръжка.

Обелка от банан

След като консумирате банана, запазете обелката му. Вътрешната месеста част е богата на калий и манган, които имат избелващи свойства. Разтрийте добре обелката за няколко минути и изплакнете с вода.

Кокосово масло
Тази напитка безусловно унищожава нашите зъби, вижте коя е тя
Всеобщото разбиране е, че най-вредните питиета за нашите зъби са газираните. Това обаче се оказа неверно, съгласно учените от от университе...
Прочети повече
Кокосовото масло има мощни антибактериални и избелващи свойства. Можете да поставите едно зрънце на четката си за зъби и да употребявате вместо паста денем, или да се жабуркате с него след измиване вечер.

Мощно избелване на зъбите в домашни условия

Ягоди и сол

Ягодите имат естествена плодова киселина, която в композиция със солта задейства витамин С и отстранява насъбраната плака. Направете паста от няколко огромни ягоди с щипка сол, размесете добре и нанесете с четката си за зъби като оставите няколко минути да подейства. Подходящо е да се прави една седмица в месеца 2-3 пъти.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР