Всяка жена притежава частица на кралица. Представителките на някои зодии

...
Всяка жена притежава частица на кралица. Представителките на някои зодии
Коментари Харесай

Тези жени са истински императрици! Топ 4 на зодиака

Всяка жена има парченце на кралица. Представителките на някои зодии обаче изцяло могат да претендират за званието същински императрици.

Тези дами са същински императрици

1. Рибите – господарките на морето 

Често Рибите даже не виждат какъв брой желаят да господстват. Те разпознават чудесно хората и имат мощна вътрешен глас. Те елементарно се договарят с колегата си, изграждайки дипломатически връзки.

Те са отлични водачи, тъй като с цел да реализиран задачите си, могат освен да договарят, само че и да манипулират хората. За да не се отегчават на трона си, дамите от зодия Риби драговолно играят най -различни функции.

2. Овен – същински владетелки 

Жената-Овен е мощна и самодостатъчна жена. Те елементарно се оправят с сложни обстановки и провокират същинско удивление от страна на противоположния пол.

Проницателността е едно от главните оръжия на Овена. Те са в положение да съпоставят всички фактори и да вземат най -доброто решение. Жените Овен са много горди, тъй че в случай че решат да заемат заслуженото си място на трона, те не могат да бъдат спрени по пътя.

3. Лъв – императрица

Жената Лъв постоянно се откроява измежду компанията. Невъзможно е да не я забележите. Тя е общителна и знае по какъв начин да се представив най-хубава светлина. Тя постоянно има лично мнение и решително го пази.

Не обича рецензиите. Тя вижда личните си дефекти и се пробва бързо да се отърве от тях.

4. Телец – кралицата, която обича да властва 

Телецът се стреми към комфорт и проспериращ живот. Той се пробва да се обкръжи с хора, които способстват за това. Жените Телец постоянно се пробват да реализират задачите си.

Те са доста работливи, отличават се със хладнокръвие и голяма мощ на волята. Тя има засилено възприятие за правдивост, тъй че в случай че някой я обиди, няма да се отърве от наказването си.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР