Всяка жена може да стане велика по свой начин, но

...
Всяка жена може да стане велика по свой начин, но
Коментари Харесай

5 зодии, от които най-често се раждат най-великите жени

Всяка жена може да стане велика по собствен метод, само че тези представителки на зодиакалния хороскоп са получили от всичко по доста: харизма, мощ и гений. Но и постоянно дамите от тези зодии имат сложна орис.

Според астролозите дамите от 5-те изброени по-долу зодии са родени, с цел да създадат нашия свят по-добро място!

1. Водолей (21.01-18.02)

Пример: Хубавата Елена

Представителките на тази зодия са родени, с цел да сбъдват фантазии. И освен своите, само че и непознати

Жената Водолей въодушевява другите за невъзможното. Да се носи подобен товар е безспорно доста мъчно, само че тя е в положение да устои на всевъзможни удари на Съдбата. До тази красива и интелигентна жена се сбъдват фантазиите на всеки мъж!

2. Лъв (23.07-22.08)

Пример: Нефертити

Всяка Лъвица по природа е същинска кралица. След такава жена са подготвени да тръгнат цели народи. Нейното предопределение е внесе в света тези промени, които от дълго време са назряли.

Според астролозите раждането на момиче Лъв в фамилията значи, че фамилията е минало на ново кармично равнище. А появяването на Лъвица в екипа демонстрира по-голяма възможност за промени към по-добро.

3. Скорпион (24.10-22.11)

Пример: Клеопатра

Жените Скорпиони са най-силните лечителки и същински магьосници.

В допълнение към неразрушимата им харизма и способността да лекуват ранени души, представителките на този знак имат и друга присъща линия. Те са тези, които виждат напред.

За да разберете къде би трябвало да се придвижите отсега нататък, консултирайте се с жена Скорпион!

4. Телец (21.04-20.05)

Пример: Екатерина II Велика

Представители на този знак са родени, с цел да донесат хубост и естетика в света. На целостта на удивителната природа на дамата Телец може единствено да й се завиди, само че тя нормално има задоволително просветеност, с цел да не показва своята вътрешна мощ на мъж.

Основната цел на тази зодия е да бъде страж на огнището. Жената Телец освен цени естествената хубост във всичките й проявления, само че и знае по какъв начин да я сътвори сама.

5. Козирог (22.12-20.01)

Пример: Кейт Мидълтън

Жената Козирог е самото съвършенство,жнеслучайно толкоз постоянно я дават за образец. Много представителки на тази зодия са принудени да носят тежък психически товар през живота, защото те би трябвало да бъдат първи във всичко. Но и те постоянно се оправят!

И не трябва да смятате Козирога за упорита кариеристка, тя просто постоянно е фокусирана върху триумфа. Всички нейни награди са заслужени, а персоналното й благополучие е изплатено напълно. Като цяло дамата Козирог е доста мъдро момиче!

Ако си родена под една от тези 5 зодии, тогава откровено те поздравяваме! Ти си същинската фаворитка на Фортуна, която е в положение да реализира каквото пожелае. Не забравяйте да споделите тази информация с приятелите си. Кажете им с кого имат работа!

Ако не, тогава не се обезсърчавайте – може би вашата женска мощ е не по-малко огромна, тя просто се демонстрира в малко по-различна област. Кажете ни в мненията с какви достижения можете да се гордеете с право!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР