Всяка жена може да се почувства красива такава, каквато е,

...
Всяка жена може да се почувства красива такава, каквато е,
Коментари Харесай

Дами стават корица на списание

Всяка жена може да се почувства красива такава, каквато е, тъй като хубостта е субективна, до момента в който увереността е напълно действителна. С това разбиране започва акцията на Dove „ Моята хубост. Това съм аз! “ И неслучайно самодейността бе подета навръх 8 март…
Ново и неповторимо по своята същина списание слага в центъра на вниманието ни действителни дами, надалеч от общоприетата визия, която сме привикнали да виждаме по лъскавите корици. Жени, отдали живота си на това да бъдат сполучливи, уверени, самостоятелни, освободени от предубеждения и тъкмо поради това – същински красиви.
Всяка уверена в себе си жена може да бъде на корицата на Dove Real Beauty Magazine – списанието в единствен брой, в което няма да прочете препоръки по какъв начин да стане по-красива. В него ще намерите историите на дами, които одобряват себе си такива, каквито са. А те са забавни, уверени, успяващи в нещата, които вършат. Сред тях можете да прочетете мъдростите на Цветана Манева, историята на европейската и международна шампионка по бокс Станимира Петрова, на актрисата Ева Тепавичарова, на специалистката по реклама Дани Блажева и даже мнението за женската хубост на един мъж.
Как можете да застанете на корицата? По време на акцията апаратура с формата на списание ще бъде разполагаем за фотоси в МОЛ Сердика, етаж 1. Всяка жена, която се реши да се снима, единствено след няколко минути ще държи в ръцете си неповторимо издание на Dove Real Beauty Magazine със личния си облик на корицата. Ако не сте в София, можете да качите своя фотография на www.dovemybeauty.bg до 15 април и ще получите своята персонализирана корица. Имате късмет да спечелите и премия. Под хаштага на акцията във фейсбук #dovemybeauty може да споделяте своите усещания по тематиката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР