Всяка жена може да прекара часове в представи как би

...
Всяка жена може да прекара часове в представи как би
Коментари Харесай

Каква е разликата между любов и страст

Всяка жена може да прекара часове в показа по какъв начин би изглеждал най-прекрасния мъж на света. Да си показва сантиментални вечери и занимателни уикенди.

Различни сме, само че всички мечтаем.

Така последователно ще създадем облика на оня, „ без който не можем да живеем “.

Страстта е нещо значимо и нужно, само че имаме склонността да не я разпознаваме, когато е единствено тя. Особено щом сме се въвлекли в нови връзки, даже не желаеме да мислим.

Следващия път си отговорете на въпроса: „ Мога ли да бъда толкоз влюбена в някого единствено след месец? “

Колкото да разясняваме, да пишем и да проучваме тази тематика – любовта е персонално прекарване за всеки и ние дефинираме личната си формулировка за нея. Има някои неща, които са общовалидни и ще ти оказват помощ да усетиш в какво си се „ забъркала “.

Искаме или не, постоянно ще избираме сътрудници, които ще разсънват най-големите ни страхове. Причината е, че всички прочувствени белези, които сме събрали в предишното ще търсят метод да се покажат. От там можем да създадем извода, че сътрудниците ни ще имат много сходни черти. Такива хора търсим неумишлено. Именно с тях ще изпитаме мощна пристрастеност, изключително в началния стадий на връзката ни. Това в действителност, благи дами, са инстинктите ни. Подобни връзки ще лежат на първичните ни стремежи – тях можем да определим като „ пристрастеност “.

Любовта е нещо друго.
Когато обичаме някого, всичко което той прави, е неповторимо и възхитително. Всеки миг става драгоценен и значим. В любовта се усещаме уверени, крепко стъпили на земята и най-вече–желани. Влюбването се случва с течение на времето, с което сме способни да градим доверие. Страстта и похотта са егоистични дейности и тогава ще имате потребност да взимате от индивида до вас, когато пристигна любовта, единственото ви предпочитание ще бъде да се раздавате и да принадлежите на някого.

Най-голямата неточност, която позволяваме е, че изхождаме от изказванието „ аз би трябвало да бъда обичан/а “! Когато пристигна обич ще спреш да чувстваш позор, виновност и самотност.

Няма да има потребност да искаш любов.

Винаги идва миг, когато след първите месеци ще пристигна времето и на нашата „ скучна страна “. Всички сме попадали в този феномен при започване на една връзка, когато си податлив да правиш всевъзможни неща с половинката си и това те кара да се чувстваш добре. Но постоянно идва моментът, когато се трансформираме в себе си още веднъж.

Това което можем да ви посъветваме е да бъдете жена. Колкото и необичайно да звучи.

Поддържайте своята женственост, по този начин както сте го правили при започване на връзката ви. Създавайте страст, тъй като по този метод излъчвате доверие.

Забавете темпото, когато сте в буйния стадий, с цел да усетите сами дали желаете да продължавате да бъдете този човек, който сте сега или усещате, че нещата отиват в друга посока?

Най-добрият знак за това по какъв начин приемате любовта, е отношението ви към двойките към вас. Ако виждате, че неумишлено съдите някого, приемете го като червен байрак – значи, че вие също поддържате част от тази философия.

Хора, които се усещат щастливи и задоволени, могат да открият същинския баланс сред любовта и пристрастеността.

Не се старайте да се превръщате в чудесния сътрудник, който няма дефекти, тъй като подобен не съществува – всички го знаем.

За начало се фокусирайте върху себе си и страстите си. До какъв брой сте подготвени да се обвържете надълбоко и прочувствено?

Разбирайки себе си, ще видите, че в живота ви ще пристигна сътрудник, който ще направи същото!

Намерете някой, който ще прегърне страховете ви и двамата ще извършите, тъй че да изчезнат. /dama.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР