Всяка жена може да намери поне 100 оправдания, за да

...
Всяка жена може да намери поне 100 оправдания, за да
Коментари Харесай

Ето какви са ползите да правите секс, дори напук на себе си

Всяка жена може да откри най-малко 100 оправдания, с цел да откаже секс. И то не от нелепост – кой би отказал нещо хубаво, а тъй като сексът изисква отдаване, сила, предпочитание и тонус, които мощно липсват в края на уморителен ден.

Заспиването на дивана, демонстративното „ лягам да почета и задрямвам незабавно “, безконечното „ боли ме главата “, са единствено дребна част от изобретателните извинения. Това, което дамите не знаят обаче е, че в случай че са също толкоз изобретателни в самонавиването за секс, ще се почувстват доста по-добре.
Или другояче казано – от време на време секс би трябвало да се прави напук. Ей по този начин, на инат на самите вас, написа edna.bg. Защото тъкмо когато сте най-скапани, тъжни, изморени, в Постановление на Министерски съвет, напрегнати и капка романтика не е останала, тъкмо тогава един прекрасен, домакински секс ще свърши чудесна работа за възстановяване на настроението.

Освен това дамите са в преференциална позиция, тъй като могат да са изцяло пасивни и просто да се оставят да бъдат обичани. Само след 20 минути и два оргазма ще се почувствате доста по-добре.

Припомнете си някои от изгодите от секса, в случай че инцидентно, измежду толкоз извинения, сте ги не запомнили:

Различни изследвания потвърждават, че дамите, които вършат секс, живеят по-дълго от тези, които са се отказали от това наслаждение.

Оргазмите оказват помощ за отпушване на синусите и борят алергии.

Хората, които постоянно употребяват връзката си, получават повече хормони към мозъка, които ни вършат интелигентни и остроумни за разлика от тези, които рядко имат опция да се отдадат на пристрастеността.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР