Всяка жена мечтае за предложение да се омъжи, но не

...
Всяка жена мечтае за предложение да се омъжи, но не
Коментари Харесай

Как всяка мъжка зодия прави предложения за брак

Всяка жена мечтае за предложение да се омъжи, само че не всеки мъж е подготвен да извърши капризите на своята годеница. И в случай че някои се вземат решение на предложение за брак, след седмици другарство, други отсрочват този миг с години. Самият развой на предложение е доста друг за всички. И по този начин, кой от 12-те зодии са в положение да провеждат автентично предложение за обичаната, разберете в този момент?
Овен
Обикновено представителите на зодия Овен дълго не мислят за концепцията за брак. Ако има пристрастеност и взаимно привличане, тогава Овен без съмнение ще се втурна към избора на бижутата за годежен пръстен. След като укрепи пръстена с първокласен букет и красива тирада, Овенът ще сложи пръстена на безимения пръст на обичаната си. Той няма да пусне ръката й, до момента в който не чуе заветното „ Да “. За него няма различен отговор.
Телец
Представителят на тази зодия се взема решение, до такава огромна стъпка единствено след дълги години връзка. За него е значимо да мине с избраницата си през огън и вода, с цел да разбере, че не е сбъркал с избора. За него такава крачка е доста виновна.
Близнаци
Не се изненадвайте, в случай че представител на Близнаци ви направи предложение, ненадейно и в неделната вечер. Той може да измисли и да прати известие в средата на работния ден. Второто, най-вероятно той въобще не е възнамерявал, а просто непринудено е решил, че е пристигнало време. Основното е да не отлагате отговора дълго време, с цел да не промени мнението си.
Рак
Този бездънен и сензитивен мъж, носи в себе си концепцията да се ожени, прекомерно дълго време. Това предложение за брак, той ще направи доста внимателно за своята дама. Ракът не обича пищност, по тази причина прави оферта безшумно и в фамилния кръг.
Лъв
Представителят на зодия Лъв е огромен. Той умее да играе, както в дребния, по този начин и в огромния спектакъл. Той не се крие от общността, по тази причина и методът му да направи предложение, постоянно е величествен. Мъжът Лъв може да ви предложения на пътешестване с балон и там да сложи годежния пръстен на ръката ви или да предложения в концертната зала, от чиято сцена да се изяви. Лъвът желае целият свят да знае за красивото му момиче и идното значимо събитие.
Дева
Ако този взискателен мъж, въпреки всичко в миналото реши да се ожени за обичаната си жена, това може да се стори светлинни години за нея. По предписание самото изречение: Искаш ли да се омъжиш за мен “, звучи от устата му, като че ли инцидентно. Девата не вижда смисъл в тържествеността на това събитие и постоянно споделя съответно какво и от кого желае.
Везни
Поради своята колебливост мъжът на зодия Везни най-вероятно ще направи предложение на обичаната си в разгара на някакъв празник, когато и двамата ще бъдат в положение на леко замайване. За него този миг е толкоз трогателен, че се пробва да го преживее допустимо най-скоро и да стартира да се приготвя за самия празник.
Скорпион
За мъжа Скорпион, както и за Овен, е значимо да чуе твърдо „ да “ от избраницата му. Ако тя обича вниманието и цветята, тогава той ще провежда за нея превъзходно осъществяване с букет и огромни изречения за обич. Ако мнението на нейните родители е значимо за момичето, тогава Скорпионът ще събере на фамилна вечеря, по време на която тя ще изкаже желанията си.
Стрелец
Мъжът от зодия Стрелец е много непредсказуем. Той може да обезкуражи обичаната си с нощно позвъняване с предложение да се ожени, или може да я заведе на отмора на островите и да й уреди ненадейно предложение измежду палми и маймуни, които тичат в близост.
Козирог
Козирогът е съответен мъж, тъй че елементарно може да подходи към дамата си с обстоятелството, че първо ще се срещнат за известно време, а по-късно ще възнамерява да узакони връзките им. Обикновено Козирозите вършат предложение в класическа форма - с пръстен и букет от рози.
Водолей
За да може Водолеят да назова обичаната си жена своя жена, ще би трябвало интензивно да се поработи над това. Свободата за него е най-важното в живота. За да се оженят, би трябвало да има няколко положителни аргументи. И в случай че въпреки всичко реши да узакони връзките си ще се приготви за това събитие безупречно.
Риба
Мъжете от зодия Риби, по предписание са в душата на същинска романтика. Само решението за съзнателна стъпка под формата на предложение за брак, не постоянно е елементарно. Ако този романтик има идилия в връзките. Тогава това положение на нещата ще му допадне. Тук единствено жена ще може да го накара да се омъжи. За такава дама той провежда същински празник и прави всичко толкоз красиво, колкото сме виждали единствено по филмите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР