Всяка жена мечтае за перфектни форми. Диетологът и член на

...
Всяка жена мечтае за перфектни форми. Диетологът и член на
Коментари Харесай

Какво ядат рускините, за да имат перфектни гърди?

Всяка жена мечтае за съвършени форми. Диетологът и член на IFM USA Institute of Functional Medicine Йоланта Лангауер разкри какво хапват рускините, с цел да имат красиви гърди.

На първо място, специалистът обърна внимание на костния бульон и вътрешностите. Според нея те съдържат колаген и еластин – нужните субстанции за поддържане еластичността на млечните жлези. Освен това тя посъветва в ежедневната диета да се включат риба, месо и яйца.

Лангауер също означи, че с възрастта количеството на естроген в женското тяло понижава. Това събитие предизвиква сухота на кожата и предизвика появяването на стрии. В тази връзка се предлага да се ядат здравословни мазнини, които могат да бъдат открити в маслото, мазната риба, яйчните жълтъци, ядките и авокадото.

В допълнение, плодовете, зеленчуците и подправките ще оказват помощ за възстановяване на външния тип на гърдите. В последния случай би трябвало да погледнете култивиран чай, канела, куркума, анасон и копър.

През юли майсторът на спорта по художествена гимнастика Лайсан Утяшева разкри способи за увеличение на гърдите без пластична хирургия. Телевизионната водеща сподели, че вярното долни дрехи й оказва помощ образно да усъвършенства външния си тип.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР