Всяка жена, която в момента страда по загубената връзка, по

...
Всяка жена, която в момента страда по загубената връзка, по
Коментари Харесай

Благодаря ти, че напусна живота ми

Всяка жена, която сега страда по изгубената връзка, по индивида, който я е наранил и която си мисли, че в никакъв случай повече няма да бъде щастлива, би трябвало да прочете това:

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото по този начин разбрах какъв брой съм била сляпа, заблудена, по какъв начин съм се заблуждавала, че това е същинската и огромна обич.

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото най-сетне разбрах, че си ме манипулирал, че в действителност в никакъв случай не си ме обичал същински, а си желал единствено да ме държиш като свое владеене, собствен трофей.

Благодаря ти, че напусна живота ми, защото в този момент мога да бъда каквато желая, мога да допускам в себе си и да намеря още веднъж пътя към личната си същина, с цел да бъда щастлива.

Благодаря ти, че ме разочарова толкова пъти, тъй като по този начин раздялата беше по-лесна, оказа помощ ми да смъква розовите си очила и да видя същинската ти същина.

Благодаря ти, че в никакъв случай не повярва в мен, защото в този момент знам, че би трябвало да намеря човек, който същински да се гордее с триумфите ми, да ме поддържа в неуспехите ми и да ме предизвиква да се развъртвам.

Благодаря ти, че постоянно ме критикуваше и в никакъв случай не ти бях задоволителна, тъй като в този момент знам, че най-ценното е да имаш до себе си човек, който да има потребност тъкмо от теб, който да идва в точния момент, да съблюдава обещанията си, да не те съпоставя с другите дами и да му бъдеш задоволителна, написа obekti.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР