Всяка жена, която е спортувала под една или друга форма,

...
Всяка жена, която е спортувала под една или друга форма,
Коментари Харесай

Сутиенът, който се движи

Всяка жена, която е спортувала под една или друга форма, е наясно с дискомфорта, който могат да провокират гърдите й при по-интензивни придвижвания. 1 от 5 дами се отхвърля от физически интензивности поради неналичието на комфортна поддръжка за нежните дамски елементи. За тях са помислили в Reebok, когато основават новата си серия спортно долни дрехи PureMove.

 Снимка 373264

Базиран на технология на NASA с изменящ плътността си гел, сутиенът би трябвало да даде улеснение и на най-оживените спортистки. Той стои по-мек, когато придвижванията са по-плавни и мудни, само че се втърдява и обезпечава надеждна поддръжка, когато се движим по-интензивно.

 Снимка 373263

Зад минималистичния дизайн на PureMove се крият седем разнообразни материи, които да се грижат за по този начин нужната поддръжка за спортуващите дами.

 Снимка 373262

Сутиенът на Reebok е една от първите облекла, налични на всеобщия пазар, която употребява технологията " деен материал ". Той ще бъде разполагаем в 10 разнообразни размера на уеб страницата на марката, както и в обособени магазини, след 17 август.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР