Всяка жена иска до себе си мъж, който няма да

...
Всяка жена иска до себе си мъж, който няма да
Коментари Харесай

Бягайте от тези 3 зодии, ще опустошат сърцето ви

Всяка жена желае до себе си мъж, който няма да я лъже. Хората обаче мъчно се трансформират и родят ли се лъжци, то цялостен живот ще бъдат единствено и само такива, изключително в тежка обстановка. В кръвта на мъжетe от тези 3 зодии е шмекерията, написа Блиц. Бягайте като демон от тамян, срещнете ли техен представител.

Близнаци

Това е най-хлъзгавата зодия. Тези мъже лъжат, като за добър ден, Способни са за секунди да измислят съвършеното опрощение, а вие даже няма да разберете, че ви лъжат поради сладкодумието им. Те са толкоз словоохотливи, че постоянно съумяват да заблудят даже най-близките си хора Точно този вид мъже пазят надълбоко тайните си, само че вашите елементарно могат да излязат от устите им и то разкрасени.

Лъв

Жажда за внимание и суетност. Представителите на този знак минават границите на лоялността постоянно и то просто с цел да се почустват мечтани освен от половинката си и да се убедят, че „ още са в играта ”. Понякога даже не си дават сметка какъв брой болежка могат да причинят на индивида до себе си, в случай че той разбере за протичащото се зад тила им.

Риби

Те са безпределно ревностни, само че са флиртаджийски въодушевление. Палитрата от страсти, които постоянно изпитват, а и жаждата за набиране на още и още нови, може да ги накара да флиртуват с кого ли не. Мъжете от този знак постоянно могат да дават мотиви за ревнивост, само че дадете ли им вие – неприятно ви се написа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР