Всяка жена иска да има щастлива връзка. Но дали всеки

...
Всяка жена иска да има щастлива връзка. Но дали всеки
Коментари Харесай

8 типа мъже, които НЕ стават за сериозна връзка

Всяка жена желае да има щастлива връзка. Но дали всеки мъж желае това? Според експертите има няколко вида мъже, които не могат да основат съществени връзки. Обикновено първоначално всичко е прелестно, тъй като те са много привлекателни, само че тази приказка не продължава дълго. Вижте с кои би трябвало да сте деликатни:
1. Мъже, които подлагат на критика прекомерно доста
Те нормално излъчват отрицателна сила. Винаги, когато изразявате мнението си, са подготвени да възразят. Това постоянно е причина за разногласия и кавги, които провалят връзките ви. Тези мъже са сериозни освен към вас, само че и към себе си. Не са подготвени да одобряват минусите ви. Ще създадат всичко допустимо, с цел да ви трансформират изцяло, а това не е методът, по който би трябвало да се развива една връзка.
2. Мъже, които нямат лично мнение
Те се съгласяват с безусловно всичко и в никакъв случай не показват мнението си. Не са подготвени да защитят позицията си, избират да наведат глава и да се съгласят с вас. Влияят се извънредно доста от непознатото мнение, което нормално е огромен проблем при тях. С такива мъже в никакъв случай няма да изградите съществени връзки, тъй като постоянно ще се съгласяват с вас и в никакъв случай няма да знаете дали в действителност желаят това, което и вие.
3. Мъже, които са самостоятелни
Вълците единаци, които се оправят с всичко сами, нормално не биха приели различен човек в живота си. Те няма да ви позволен покрай себе си, тъй като за тях навлизането в персоналното пространство е проблем. Възможно е непрекъснато да ви натякват, че могат да се оправят с всичко сами. Тези мъже са прекомерно самостоятелни и обожават свободата си. Не започвайте връзка с този вид мъже, тъй като непрекъснато ще се чувствате непотребни.
4. Мъже, които са нарциси
Тези представители на мъжкото съсловие в никакъв случай няма да се слагат на вашето място. Колкото и зле да се чувствате, няма да видите съпричастност от тяхна страна. Не са способни да се извиняват и да се грижат за половинките си. Поддържането на връзки с този вид мъже несъмнено е много сложна задача.

 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР