Всяка жена иска да бъде по-дълго млада. На 50 и

...
Всяка жена иска да бъде по-дълго млада. На 50 и
Коментари Харесай

5 привычек многих женщин за 50, которые выдают в них старушку, как бы не молодились

Всяка жена желае да бъде по-дълго млада. На 50 и повече години можете да изглеждате красиви, привлекателни, съвременни, само че някои дами, макар всичките си старания, наподобяват като старици. Не става въпрос за това какъв брой бръчки са се образували по лицето. Виновни са навиците, които би трябвало да се трансформират, тъй като въздействат на усещането на другите. Поради някои привички дамите наподобяват остарели, макар всички опити да наподобяват по-млади. Човек би трябвало единствено да се раздели с тях и индивидът се преобразява.

Навикът да не се откроявате измежду хората и да обръщате внимание на мнението на хората

В руско време те се опитваха да не се открояват на общия декор и да бъдат като всички останали. За мнозина беше значимо какво мислят другите за тях. Смятало се е, че след 40 години не можете да се обличате блестящо. Жените избраха непретенциозно сиво палто и без крещящи елементи.

 По облеклото незабавно излиза наяве, че дамата към този момент е на към 50 години и повече. И кой го измисли, че на тази възраст би трябвало да се заобикалят ярките акценти. Напротив, те освежават и подмладяват. Необходимо е единствено вярно и хармонично да изберете цветовата композиция в облеклата.

Големи и доста ярки украшения

Много дами са привикнали да се обличат непретенциозно всеки ден и да носят огромни мъниста или брошки за празник, поставяйки доста пръстени на пръстите си. Масивните бижута незабавно издават възрастта. Не носете прекалено много бижута едновременно. Всичко би трябвало да е умерено.

 Твърде ослепителен грим или цялостното му неявяване

Някои са привикнали да употребяват ослепителен грим, който в по-младите години беше на лицето. Но след 50 години към този момент не наподобява красиво и образно ви състарява. Друга неточност е цялостната липса на грим. Една жена вижда, че декоративната козметика, която я е украсявала, в този момент наподобява напълно друго.

 Затова тя взема решение да спре да го употребява. Гримът е нужен, само че би трябвало да изберете верните тонове за декоративна козметика. Те би трябвало да са близки до естествените нюанси и да дават отговор на типа на лицето. Добрият грим скрива минусите и акцентира достолепието, освежава.

Много къса прическа

Напоследък множеството 50-годишни дами вършат доста къси прически, с цел да не се тормозят и да се грижат за косата си. Дори постоянно споделят, че късата прическа е млада. А тук не е по този начин. Издава възраст и образно състарява. Дългата гъста коса, в случай че е добре поддържана, наподобява добре на всяка възраст.

 След 50 най-добре наподобява дълга до раменете или малко по-къса коса. Сивата коса би трябвало постоянно да се боядисва и красиво оформя. Добре поддържаната коса трансформира дамата и образно понижава възрастта.

Старомодни обувки, обемисти облекла

Колкото и млада да наподобява една жена, старомодните обувки ще я състарят.

 Обувките би трябвало да са комфортни, само че стиловете би трябвало да са съвременни и стилни. Същото важи и за облеклото.

Пълните дами се пробват да скрият извивките под необятни неща, само че постоянно е по-добре да избират облекла съгласно фигурата.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР