Всяка жена е срещала в живота си поне един мъж,

...
Всяка жена е срещала в живота си поне един мъж,
Коментари Харесай

Изповед на един мъж: Винаги съм бил добър в секса, защо приятелката ми не ме желае?

Всяка жена е срещала в живота си най-малко един мъж, който е същински господ в леглото и несъмнено го знае. Той не е привикнал да му отхвърлят и в случай че го пренебрегнете сред чаршафите, ще забиете нож в сърцето му. Но за какво въобще се стига до такава степен? Научете в днешната история от woman.bg:

" Винаги съм бил добър в секса, тъй като разбирам потребностите на дамите. Това ми качество беше и една от главните аргументи да се събера с актуалната ми половинка. Тя обожава секса, който вършим, само че в последно време се случва нещо в действителност необяснимо. Напълно отбягва интимността с мен и сега сме просто съквартиранти. Бил съм единствено с три дами в живота си, само че знам, че всички са били мощно впечатлени от уменията ми в леглото и способността ми да ги удовлетворявам изцяло. Изучавал съм телата им в детайли, с цел да схвана по какъв начин да ги накарам да стигат до оргазъм и несъмнено съм успявал.

Със сегашната ми другарка направихме същото. Вложих доста време и старания, с цел да опозная тялото ѝ и да схвана какво ѝ харесва и какво не. Тя беше луда по секса с мен, правехме го по 5-6 пъти на седмица. И постоянно е било ужасно. Заедно сме от 7 години и сме били изцяло правилни един на различен, тъй като интимният ни живот беше необикновен и в никакъв случай не сме имали потребност от други сътрудници. Дори създадохме семейство и имаме 5-годишна щерка.

Сега имам възприятието, че сме на тотално друга вълна един от различен и се разминаваме от ден на ден. Аз върша всичко допустимо, с цел да я предразположа. Прегръщам я, допирам където знам, че обожава, приказвам ѝ, демонстрирам по всевъзможен метод какъв брой я искам, само че от нейна страна срещам единствено противоречие.

Правим секс, единствено когато тя пожелае, което е извънредно рядко и нормално е, когато аз съм изтощен и по-скоро бих задремал. Имам възприятието, че ме разиграва... И двамата сме на 31 година и знам, че сме родители, би трябвало да бъдем дружно и да запазим фамилията си, само че въпреки това мисля, че съм прекомерно млад, с цел да се отхвърлям от секса. Израснал съм в семейство, в което родителите ми не бяха щастливи, не желая да дублирам същия сюжет с моя живот. Какво да направя? ", Б.

И тук идва въпросът допустимо ли е, в случай че пристрастеността един път е изчезнала, да се завърне още веднъж?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР