Всяка жена е като цвете. Тя е очарователна и изискана

...
Всяка жена е като цвете. Тя е очарователна и изискана
Коментари Харесай

Избраното цвете ще ви каже каква жена сте наистина

Всяка жена е като цвете. Тя е очарователна и изискана по собствен личен метод. Много поети са възпели дамите и хубостта им в стихове, сравнявайки дамите с разнообразни цветя. Някои притеглят с ароматното си благовоние, други очароват с хубостта си, а трети като лайката, превземат сърцата с простотата си.

Почти всички дами обичат цветята. В края на краищата на подсъзнателно равнище те схващат, че има нещо, което фактически наподобява на тях. Толкова е прелестно да се наслаждавате на аромата на цветя. Той въодушевява и окрилява.

Знаете ли, че цветята могат да опишат доста за природата на дамата. Предлагаме да минете през едно очарователно и в това време просто тестване, което ще разкрие тайната на това каква жена сте в действителност.

За да извършите това, би трябвало да изберете едно цвете. Изберете това, което дава отговор на сърцето ви или с което се асоциирате.

1) Истинска

Винаги приемате доста отговорно всяка работа. Не се страхувате от ангажираността и желаете да се грижите за околните си. Другите ви имат вяра. В края на краищата постоянно казвате истината, даже и да не е най-приятната. Бъдете признателни за вашата почтеност.

2) Уверена

Вие сте самостоятелна жена. Винаги се пробвате да извършите всичко сами. Не се страхувате от никакви компликации – знаете, че ще се справите.

3) Очарователна

Вие сте доста енергична жена. Знаете по какъв начин да развеселите другите в близост. Вие сте като слънцето, осветявате всичко в близост. Винаги сте подготвени за завършения. Понякога шокирате и изненадате, само че от дълго време сте се смирили. Винаги се пробвате да останете сами.

4) Щастлива

Вие сте същински емпат. Способни сте да симпатизирате и постоянно да разбирате хората към вас. Винаги приемате какво се случва и в никакъв случай не се пробвате да наложите волята си. Разбирате, че всеки има право да прави личен избор и да позволява неточности. Живеете елементарно и умерено, пробвайки се да се радвате всеки ден.

5) Добра

Можете да завържете контакт даже и с най-сложните хора. Имате значителен кръг от контакти. Вашата светлинна сила притегля хората като магнит. Близо до вас постоянно е уютно и умерено.

Вижте още: Имате остарял сандък и би трябвало да го отворите. Кой ключ бихте избрали?

6) Оптимистична

Винаги се пробвате да живеете живота си с усмивка. Никога не пропускате шанса си за триумф. Гордеете се с триумфа си. Винаги сте подготвени да споделите с околните си другари както насладата, по този начин и скръбта.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР