Всяка жена би желала да владее изкуството на съблазняването. Много

...
Всяка жена би желала да владее изкуството на съблазняването. Много
Коментари Харесай

Тактики за съблазняване за всяка от зодиите

Всяка жена би желала да владее изкуството на съблазняването. Много постоянно прилагаме едни и същи тактики по отношение на срещуположния пол, които обаче не постоянно се оказват сполучливи. Причината е, че мъжете не са по шаблон. За да ви помогнем, ви предлагаме няколко съвета по какъв начин да го съблазните съгласно зодията му.

Овен (21 март - 19 април)

Слушайте го. Овенът има доста за казване и огромна част от нещата могат да са доста забавни. Той е прелестен преподавател и въпреки че може да го намирате за супер секси, има огромен късмет да го съблазните, в случай че му позволите да приказва. Той ще види, че сте заинтригувана от думите му и може да ви откри за забавна.

Телец (20 април - 20 май)

Похвалете го за гениите му. Той е извънредно изобретателен, само че по-често получава похвали поради работата си, а не поради артистизма си. Телецът се възбужда полово, когато е оценен като персона - всичките му лица и качества.

Близнак (21 май - 20 юни)

Оставете го да ви угоди. Близнакът има потребност да ви задоволява. Да, той желае също да изпитва наслаждение, само че е доста значимо за него да знаете, че е подготвен да постави старания в спалнята, с цел да останете удовлетворена. Може да го съблазните, като му покажете, че оценявате всичко, което прави за вас.

Рак (21 юни - 22 юли)

Определено няма да възрази, в случай че му извършите комплимент за външния тип. Той обича арт подаръците и тези, свързани с храна. Той е нравствен, само че също по този начин е много добър ухажор и е съвършен, в случай че желаете да пробвате тантрически секс. Обърнете внимание на неговата нематериалност и ще разсъните сексуалността му.

Лъв (23 юли - 22 август)

За да съблазните Лъва, би трябвало да имате доста положително възприятие за комизъм, защото той обича да се забавлява. Със сигурност ще забележи хубавия ви външен тип и атрактивния ви тоалет, само че несъмнено ще го спечелите, в случай че го накарате да се смее. Освен това, не забравяйте, че обича да бъде хвален, тъй че не пестете похвали.

Дева (23 август - 22 септември)

Той обича да получава дарове, тъй че това е сигурен метод да му привлечете вниманието. И не приказваме единствено за материални... Развихрете въображението си, сигурно ще го оцени.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Aко желаете да съблазните Везна, го давайте постепенно. Той се оправя сносно с дамите, само че не обича непотребната драма и превземки. Везната се възбужда елементарно от дами със свободомислещ темперамент, за които знае, че вътрешно са огън в леглото.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Още един зодиакален знак, които обича материалните старания. Със сигурност ще го впечатлите, в случай че го зарадвате със безценен часовник или риза. И не забравяйте инцидентно да намекнете, че знаете по какъв начин да го накарате да се почувства като крал в леглото.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Ласкателството е ключът към сърцето на Стрелеца. Той обожава да получава внимание и дава отговор със същото. Но бъдете откровена, тъй като ще разпознае по кое време говорите истината. Той желае да бъде обичан поради това, което е.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Ако желаете да съблазните Козирог, покажете му какво общо имате между тях. Той усеща какво е "готино ", по тази причина в случай че ползите ви съответстват, имате огромен късмет с него. Напишете си домашното, защото не може да го измамите и бързо ще разбере по кое време се преструвате.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Ясно казано - в случай че сте вида жена, която харесва, Водолеят ще ви допусне до положителната си страна. Освен, че си пада по завладяващите диалози, той не изпуска очи от премията, а тя постоянно е обвързвана с хармония. Така че обърнете внимание освен на това, което казвате, само че и на външния си тип.

Риби (19 февруари - 20 март)

Трябва да му покажете, че сте лоялна и няма да си поиграете със сърцето му, след което да го захвърлите, написа iWoman. Не му се нахвърляйте още на първата среща, а го накарайте да се заинтригува от вас като човек. Следващите пъти сте свободна да се развихрите и да му покажете, че сте огън в секса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР