Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага

...
Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага
Коментари Харесай

Всяка сага има начало: Първи трейлър на „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“

Всяка игра има победител. Всеки трибут има история. Всяка сага има начало.

На 17 ноември 2023 година легендата, която промени Игрите стартира. Завръщаме се в света на „ Игрите на глада “ – един от най-популярните и сполучливи франчайзи, спечелил доходи от над 3 милиарда $ – с впечатляващата екранизацията на бестселъра на Сюзан Колинс „ Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии “, разказваща вълнуващата история на покваряването на Кориолан Сноу и превръщането му в ужасяващия тиранин, който почитателите познават от филмите за Катнис Евърдийн.

Години преди да стане президент на Панем, 18-годишният Кориолан Сноу е последната вяра на своя залязващ жанр – в миналото гордо семейство, което след войната губи своите авторитетни позиции в Капитол. С бързото приближаване на 10-ите годишни Игри на глада, младият Сноу е неприятно сюрпризиран, когато е определен за наставник на Луси Грей Беърд – момиче трибут от незначителния Окръг 12.

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Но откакто Луси Грей притегля цялото внимание на Панем, със своето провокативно осъществяване по време на Жътвата, Сноу счита, че може да успее да обърне възможностите на тяхна страна. Обединявайки уменията им за показност и новооткритата политическа прозорливост, битката за оцеляване на Сноу и Луси Грей в последна сметка ще разкрие кой е пойна птица и кой е змия.

Запознаваме се с Кориолан Сноу и Луси Грей Беърд, и борбите, които би трябвало да водят, в страхотния, извънреден първи филмов откъс на “Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии ”, който ни разкрива, че филмът няма да отстъпва по нищо на своите прародители – нито по епичност, нито по емоционалност на историята, нито по-комплексността на построения свят и дълбочина на тематиките, които преглежда. Игрите стартират още веднъж. Насладете се на шоуто

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР