Всяка година в първия понеделник на май Мет Гала става

...
Всяка година в първия понеделник на май Мет Гала става
Коментари Харесай

23-те най-забавни мемета, вдъхновени от Мет Гала 2023

Всяка година в първия понеделник на май Мет Гала става повода най-известните звезди да се съберат в Музея на изкуствата Метрополитън в Манхатън, с цел да покажат най-екстравагантните визии, които могат да намерят, само че и за дадат опция на интернет потребителите по света да основат едни от най-креативните пролетни мемета!

Ако не сте осведомени с историята на Мет Гала - ето какво би трябвало да знаете:

Екстравагантното събитие е учредено в края на 40-те години на предишния век от публицистката Елинор Ламбърт - като концепцията е то да бъде благотворителна вечер, която да набере средства за неотдавна учредения в Ню Йорк Институт за костюми към Музея на изкуствата Метрополитън. Първото събитие се състои през декември 1948-ма и включва вечеря, билетът за която коства скромни 50 $, съпоставено с колосалните 50 000 $, които през днешния ден коства наличието на събитието (без да броим хилядите вложени в облекла и бижута) е задоволително, с цел да придобиете визия колко звезден е станал статута на тази единствена по рода си церемония вечер.

Въпреки че Мет Гала, както я познаваме през днешния ден, съществува единствено от няколко десетилетия, задачата на събитието остава същата: да се наберат средства за Института за костюми и да се сложи началото на откриването на годишната му галерия. Това към момента е едно от най-големите събития за набиране на средства в Ню Йорк, събирайки към 15 милиона $ всяка година. 

Всяка година грандиозното събитие има друга тематика, а този май тя бе отдадена на починалия дизайнер Карл Лагерфелд - " Карл Лагерфелд: Линия на хубостта " и гостите направиха в действителност всичко допустимо, с цел да почетат паметта на неговия фешън талант уместно!

Някои визии, които видяхме на необичайния " червен " килим обаче, бяха толкоз смели, че не могат заслужено да се смятат за просто положителни или неприятни - те могат да бъдат признати единствено такива, каквито са, пораждайки миймове, които сме сигурни, че ще се помнят дълго!

Кои са най-забавни мемета, въодушевени от тазгодишната Мет Гала - вижте в галерията ни през днешния ден!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР