Всяка година телефоните от серията Samsung Galaxy S са сред

...
Всяка година телефоните от серията Samsung Galaxy S са сред
Коментари Харесай

Ето кога излиза Samsung Galaxy S23

Всяка година телефоните от серията Samsung Galaxy S са измежду най-очакваните и известни модели, а до представянето на идващото потомство остава по-малко от месец. 
 CES 2023, Samsung, Flex Hybrid и какво е бъдещето на екраните
Samsung сподели бъдещето на екраните по време на CES 2023

Очакват ни забавни продукти

Следващото Galaxy Unpacked събитие се обрисува да се състои на първи февруари, а потвърждението за него идва от рекламни банери, появили се в уеб страницата на Samsung в някои страни по света. 

Събитието е с надпис " Задават се епични моменти в Samsung ", а рекламните материали издават някои дребни елементи към идните телефони. 
 Снимка 601704

На първо място те удостоверяват визията на задната камера на S23, която към този момент видяхме в няколко серии изтекли и цифрово генерирани изображения. 

В фотосите също по този начин участва люляков цвят, който явно е отпратка към лилавия цвят, който ще е един от разновидностите за Galaxy S23. 

Припомняме, че Galaxy S23 се обрисува да бъде първият Samsung модел с 200-мегапикселова камера, към която ще има още три датчика.
 Снимка 601703

Това значи, че тройната камера, която виждаме на фотосите, най-вероятно е на Galaxy S23 и S23+, като при нея най-вероятно ще имаме 50-мегапикселов главен датчик, съпроводен от два датчика с по 12 и 10 мегапиксела. 
 Qualcomm Snapdragon Satellite и какво съставлява услугата за сателитна връзка със смарт телефони
Qualcomm Snapdragon към този момент ще си “говори ” със спътници

Бъдещето наподобява е в космоса

Очаква се също по този начин цялата серия да разчита на новия чипсет Snapdragon 8 Gen 2, който пък по-късно през годината ще може да се свързва със спътници. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР