Всяка година Слънцето, Земята и звездата Сириус се движат в

...
Всяка година Слънцето, Земята и звездата Сириус се движат в
Коментари Харесай

8 август е вълшебен ден – Лъвската порта се отваря


Всяка година Слънцето, Земята и звездата Сириус се движат в избрани точки и задействат портал, наименуван Портата на Лъва. Порталът е отворен сред 26 юли и 12 август, като е най-силен на 8 август – на този ден можем да получим обилие от мощна сила.

За да се задейства порталът, Слънцето би трябвало да се изравни със звездата Сириус. На звездата Сириус постоянно са придавани мистични смисли, счита се, че тя излъчва специфична сила, която има позитивен резултат върху нас. Повишава се интуицията. Слушайте вътрешният си глас. Засилва се връзката ни с Вселената. По-лесно можем да получаваме сигнали, предупредителни знаци, изпратени от Вселената. Бъдете отворени за чудеса.

8 август е един от най-вълшебните дни в месеца, защото доставя високочестотна сила. Тази сила може да се употребява за сполучливо проявяване, лекуване, духовна работа... Сега е моментът да почистите силата – своята и на пространството към себе си, да се освободите от всичко остаряло и отрицателно и да отворите пространство за нещо ново и велико.

Порталът на Лъва задейства сърдечната чакра, което значи, че можем да се отървем от някои отрицателни мисли и неприятни страсти. Можем да се освободим от всичко, което натоварва душата и сърцето ни или ни пречи да обичаме изцяло.

Нумеролозите означават, че този ден е специфичен и поради магическата поредност от цифри 8 - 8, която демонстрира безспорен баланс. Според нумерологията появяването на числата 8 - 8 съставлява края на паниките за финансите, интервал на приятност и отмора и потребление на опциите, които са разполагаем. Това е число, което демонстрира премия за вашия труд и старания, а също по този начин може да донесе положителни условия, в случай че мечтаете да срещнете сродната си душа.

Запишете задачите и желанията си на лист, както при новолуние.

Използвайте визуализацията. Представете си желанието си и по-късно прехвърлете него и мислите си на лист хартия, които ще запазите. Визуализирайте всеки подробност от вашето предпочитание, съживете го, приемете го по този начин, като че ли към този момент се е случило. Разбира се, значимо е желанието да е позитивно и да може да донесе положително на вас или на някой различен.

Трябва да се научите по какъв начин да управлявате всички зародили обстановки, с цел да не бъдете хванати неподготвени. Препоръчително е да останете рационални и крепко стъпили на земята, преди да се опияните от благополучие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР