Всяка година Ротари клуб - Дупница има по един голям

...
Всяка година Ротари клуб - Дупница има по един голям
Коментари Харесай

Ротари клуб събра средства за обновяване на детското отделение на общинската болница

Всяка година Ротари клуб - Дупница има по един огромен план, по който работи. Тази година той е ориентиран към детското опазване на здравето.

" Тъй като планът е извънредно огромен, а точно възобновяване на детско поделение на общинската болница, Ротари клуб търси поддръжка от цялата ротарианска общественост ",обясни Илияна Вакъвчиева, президент на Ротари клуб Дупница.

Традиционният Коледен бал на ротарианците, който в последните две години е по-скромен поради рестриктивните мерки за събиране на хора, също ще бъде отдаден на акцията за събиране на средства за ремонт на детско поделение.

Илияна Вакъвчиева разяснява още, че даже и да не съумеят в тази ротарианска година, то обновяването на отделението ще бъде приоритет в идната.

„ Ротари клуб Интерешънъл разрешава да се кандидатства с световни грантове, до 400 000 лева “ сподели Вакъвчиева. Тя добави, че в акцията ще се включат доста софийски клубове, както и клубове отвън страната. „ Целта е да се събере половината средства, а останалата ще ни дофинансират, с цел да бъде изработен повсеместен ремонт на детско поделение, като концепцията е да се обнови като пространства, нови кревати, съоръжение и инсталация. Преди да се пристъпи към този план са извършени диалози с управлението на общинската болница и община Дупница “ добави президента на Ротари клуб.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР