Всяка година повечето родни звезди избират да една и съща

...
Всяка година повечето родни звезди избират да една и съща
Коментари Харесай

Предпразнична еуфория: Ето кои родни звезди избраха британската столица за коледен шопинг

Всяка година множеството родни звезди избират да една и съща дестинация за екскурзия и коледен шопинг броени дни преди най-хубавите празници от годината. Тази година без никакво подозрение това е Лондон. Само за една седмица не един и двама ни изненадоха с фрагменти от английската столица. Е, там в действителност царува страховит коледен дух, за които и ние тайничко мечтаем сега. Ето кои инфлуенсъри и риалити звезди заложиха на тази дестинация:

1 Десита

Талантливата певица Десита бе от първите певици, които хукнаха към Лондон. Още преди месец хубавица показа сторита, на които тя се намираше на задната седалка в кола с коледна напитка в ръка, а на предната седалка се виждаше мъж, който без подозрение е тайнственият човек до нея. 

Виж още: Вместо " честито ": Хейтъри блокираха Алекса онлайн! Как понесоха загубата Фифо и Георги

2 Тита

От няколко дни Тита се намира в английската столица с новия обичан, който бързо съумя да откри единствено няколко месеца след разлъка с ММА боеца Недко. Поводът е явен - това пътешестване е подарък от него, тъпо, че към момента не знаем кой е. В персоналния ѝ профил можем да забележим доста фотоси от разнообразни забележителности. Сигурни сме, че там е извънредно студено сега, само че певицата още веднъж е заложила на по-секси визии.

Виж още: Андреа не понася чалгарите? Певицата смени приятелите, ето с кого е първа приятелка

3 Биляна Лазарова

Поп-фолк певицата Биляниш също сега е с половинката на коледна шопинг терапия в Англия. За пътуването ѝ разбрахме от сторита с куфари на летището. Е, за разлика от другите певици, тя най-малко не крие компанията си, а дори в противен случай - желае всички да видят кой я прави щастлива.

Виж още: Далеч от кичозното и лъскавото: Моника Валериева сподели дома на Меди, ето къде живеят двамата

4 Георги и Фейгин

Георги и половинката му Фейгин не завоюваха 100 000 лева от " Игри на волята ", само че пък завоюваха нещо доста по-ценно - любовта си един към различен. Ето че пристигна време и за първото им пътешестване като двойка. Фейгин побърза да показа коледната атмосфера от английската коледна атмосфера. Със сигурност тези моменти ще им останат страхотни мемоари за цялостен живот.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР