Всяка година основателят на Facebook Марк Зукърбърг си поставя лични

...
Всяка година основателят на Facebook Марк Зукърбърг си поставя лични
Коментари Харесай

Зукърбърг посвещава годината на проблемите във Facebook


Всяка година създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг си слага персонални новогодишни провокации. Досега те бяха по-скоро в областта на любознанието като основаване на личен помощник с изкуствен интелект, прочитане на избрани книги, навестяване на всички американски щати. За 2018 година Зукърбърг си слага персонално предизвикателство, което ще повлияе на самата основана от него компания, оповестява CNBC.

Зукърбърг желае да се опита да реши политическите и обществени проблеми към Фейсбук. Той си е набелязал няколко съществени казуса. Сред тях са отбрана на онлайн обществото на Фейсбук от ненавист и обиди, отбрана от намеси на държавни управления и оптимално оползотворяване на времето, което хората прекарват в обществената мрежа.

" Започнах с тези провокации през 2009 година Тогава стопанската система беше в дълбока криза, Фейсбук към момента не беше на облага. Трябваше да поставим доста старания, с цел да се уверим, че Фейсбук резистентен бизнес модел. Беше сериозна година и по тази причина всеки ден носих вратовръзка, с цел да ми припомня ", написа Зукърбърг.

" Днес се усеща доста като тази първа година. Светът се усеща под напрежение и разграничен и Фейсбук има доста работа за извършване ", добавя той. / vesti.bg

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР