Всяка година новите модни тенденции дамска мода пролет-лято 2021 ни

...
Всяка година новите модни тенденции дамска мода пролет-лято 2021 ни
Коментари Харесай

Модни тенденции: Дамска мода пролет-лято 2021

Всяка година новите фешън трендове дамска мода пролет-лято 2021 ни оферират нещо особено. Това е сезонът, в който се връща желанието да се обличаме с щастлив боязън, да покажем най-красивото от дрешника си и да излезем още веднъж на открито. Предстоящите топли дни носят със себе си желанието да пазарим и да се обличаме свежо и друго.

Междувременно, няма нищо по-хубаво от това да започнете да се подготвяте за това, което висшата мода към този момент заложи като трендове в цветовете, материите и комбинациите в облеклото през идния сезон пролет и лято 2021. Нека забележим кои са те.

Лъскавата материя се завръща

Коприната и сатенът ще намерят своето място в рокли, якета, къси и дълги дамски панталони. Това е огромната вест за идния сезон – нежно и закачливо. Тенденцията минава искрено в чувствеността като тематика, която се развива в дълги рокли от шифон, тънко прозиращи, до такава степен, че на показ са ръцете, краката, деколтето и даже сутиена.

 Модни трендове Дамска мода пролет-лято 2021-лъскава материя

 

Стилно неглиже

Една наклонност, може да се разбере най-добре в нейния контрастност. Такава за пролет-лято 2021 са облеклата неглиже. Модните специалисти означават възхода на облеклата, необятни и комфортни, в най-различни цветове. Това са дрехи, всичко друго, само че не и за аления килим. Те са резултат от пандемичната обстановка, поради която лимитираното време на открито, ни кара да се вгледаме в облеклата, които носим у дома. Така в един миг границата се размива към този момент имаме цялостен нов тренд за сезона.

 Дамска мода пролет-лято Модни трендове 2021

Панталони

Панталоните стават най-търсената част от облеклото за сезон пролет-лято 2021. На стилните сцени преобладаваха три версии, които ще доминират, освен това напълно предстоящо. Начело са дънките: изчистени, типичен, версатилни. Те подхождат на ризата, както и на обичаната блуза. Търсенето на съвършения модел за вашия контур е задачата ви, преди да навлезем в сърцето на пролетта.

Oversize панталоните покориха подиумите посредством всички най-големи фешън марки, с огромните си пропорции и меки материи. Докато за тези, които желаят да покажат краката си, когато температурите го разрешават, в безчет цветове и привлекателни щампи разполагаем са доста късите панталони.

 Модни трендове 2021 - дамска мода

Дамска мода пролет-лято 2021 – Цветове

Колкото до цветовете, към този момент не можем да приказваме единствено за един цвят, който ще доминира. Вече приказваме за идея от цветове. Синьото е небесно, умерено като в спокоен и слънчев ден, кафявото е ръждиво и вместо да е жарко и горещо, подухва есенен претекст. Оранжевото бие на златисто, а аленото е като леко изгорял корал. Това са цветове, които ще са в наклонност, само че по какъв начин ще ги съчетаете, това към този момент зависи от вас.

 Дамска мода пролет-лято 2021 - цветове

Останете с нас, тъй като ще продължаваме да навлизаме надълбоко тайните на трендовете в дамската мода за сезон 2020-2021 и да ви предлагаме най-стилните решения.

Снимки:,

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР