Всяка година на кино фестивалите се провеждат наддавания за бъдещи

...
Всяка година на кино фестивалите се провеждат наддавания за бъдещи
Коментари Харесай

Крис Евънс и Емили Блънт влизат в смъртоносна конспирация

Всяка година на кино фестивалите се организират наддавания за бъдещи филми, които наподобяват обещаващи. Тази година в Кан един от най-желаните се оказа Pain Hustlers .
 Емили Блънт, Oppenheimer и ще взе участие ли във кино лентата на Кристофър Нолан с Килиън Мърфи
Емили Блънт може да изиграе брачната половинка на бащата на атомната бомба

Актьорският състав на Oppenheimer се уголемява

Netflix се разделиха с 50 милиона $, с цел да си обезпечат правата върху кино лентата с Емили Блънт , режисиран от Дейвид Йейтс. Според синопсиса ще забележим Блънт в ролята на самотна майка, която може и да не е приключила учебно заведение, само че има невероятна харазима.

Която ѝ разрешава да омайва хората и продава всичко, което е належащо. Нещо, което ще ѝ е от помощ за новата ѝ работа за новаторски фармацевтичен стартъп. Благодарение на вродените си умения тя съумява да се издигне в обществото.

Но бързо схваща, че не всичко е цветя и рози и скоро се озовава в центъра на интрига със смъртоносни последствия. Да, несъмнено ни звучи забавно, а от Variety разбираме, че Крис Евънс договаря за роля в Pain Hustlers.
 Project Artemis, Скарлет Йохансон, Крис Евънс и филмът на Apple TV+, в който ще вземат участие
Скарлет Йохансон и Крис Евънс най-накрая дружно на екран

Стискаме палци всичко към Project Artemis да върви по проект

Към момента от Netflix отхвърлят да разясняват новината за артиста, само че ние не изключваме опцията до договорка да се стигне. Все отново, това няма да е първият филм на артиста за стрийминг платформата. Още този месец ще можем да го гледаме в The Gray Man с Райън Гослинг и Ана де Армас.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР