Всяка година на 22 март децата от ДГ№3 Звездичка“ във

...
Всяка година на 22 март децата от ДГ№3 Звездичка“ във
Коментари Харесай

Във варненската детска градина Звездичка отново отбелязаха Световния ден на водата

Всяка година на 22 март децата от ДГ№3 „ Звездичка “ във Варна означават Световния ден на водата с разнообразни екоинициативи.

``
реклама
Темата  през 2019 година е „ Вода за всички! “ – съгласно главния стихотворец от страните ангажимент в Програмата на Организация на обединените нации за стабилно развиване до 2030 година Мотото на акцията „ Всеки е значим! “ подчертава върху правото на достъп до вода като главно човешко право и че никой не би трябвало да бъде пропуснат в обезпечаването на свободен и елементарен достъп до питейна вода без заплаха от замърсяване.



Децата от ДГ №3 „ Звездичка “ означиха Световния ден на водата, с цел да привлекат вниманието на всички хора към смисъла, опазването и спестовното потребление на водата.

С изключително любознание и интерес децата демонстрираха умения да откриват вълшебствата на водата посредством обикновени опити и опити Демонстрираха познания за кръговрата на водата и желанието си в никакъв случай реките и естествените извори да не пресъхват, с цел да има чиста вода за пиянство и насочиха своя зов към възрастните: " Пазете водата, с цел да я има Земята! ".



В занимателните интерактивни игри демонстрираха доста познания и  висока  екологична просвета за запазване и рационално потребление на всички водни източници и демонстрираха своето към настоящите проблеми на възрастните.

Гости на самодейността бяха родители и представители на Басейнова дирекция " Черноморски район " Варна и РИОСВ-Варна.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР