Всяка форма на насилие е осъдителна. Надявам се МВР да

...
Всяка форма на насилие е осъдителна. Надявам се МВР да
Коментари Харесай

Томислав Дончев разкри кой вариант за подаване на оставка обсъждат с Борисов

Всяка форма на принуждение е неоправдателна. Надявам се Министерство на вътрешните работи да намери момчетата от видеото и да ги разпита. Искам да подчертая, че ние защита за събитието не сме наемали. Полицията няма по какъв начин да е на всички места. Самото влизане беше доста усложнено. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител в ефира на Нова телевизия във връзка вчерашната конференция на ГЕРБ и фрагментите, показващи принуждение над протестиращи.

Той попита дали някой от техните младежи е ходил на Бузлуджа да нервира Българска социалистическа партия. "Ние в обстановката сме жертва. Когато имаш 4 - 5 000 души на едно място и няколко провокатора е въпрос на време да се случи сходно нещо ", счита още той.

Изведоха подбудител от Националната конференция на ГЕРБ

Дончев съобщи, че тематиката за бити публицисти е свръхчувствителна. "Журналистът има право да върви където си желае, да снима каквото си желае и да пита който си желае. Мое право е вероятно да не му отговоря ", сподели Дончев.

Цветан Цветанов разяснява случилото се на срещата на ГЕРБ

"Обществото е разграничено. Този, който го е грижа за обществото, е подготвен да направи ход обратно. Истинският общественик в никакъв случай не цели да е на власт непременно. Ако Борисов подаде оставка се завърта ролетката и Радев дава мандата на първата политическа мощ, след това на втората и след това на третата - само че тя е тази, която той реши. Ние нямаме проблем да подадем оставка, само че съдружните ни сътрудници са на друго мнение ", изясни още вицепремиерът.

На въпрос дали би приел да е министър-председател, Дончев съобщи, че това не би било почтено. "Има и един промеждутъчен вид - държавното управление да одобри всичко, което е належащо през септември, с цел да влезем в зимата и в рецесията доста по-спокойно и по-късно - да подадем оставка. Обсъждаме го с господин Борисов непрекъснато. Това също е алтернатива. Иначе оставката незабавно би успокоило обществото ", съобщи Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.
16
Попитан дали ги е боязън от длъжностен кабинет, той съобщи, че не. "Последните три пъти, когато сме се явявали на избори, то те са били проведени от длъжностен кабинет. Притеснението ни е, че няма какво да прави този длъжностен кабинет в границите на два или три месеца като няма работещ парламент ", отсече вицепремиерът.

"Нямам прокурорски чадър. Не сме пакетирани с Движение за права и свободи. Всичко за което има данни за състав на закононарушение, би трябвало да бъде разследвано " сподели той.

Дончев призна, че е водил диалог с Борисов за налозите за колите. "Това е частен диалог, в който много спорихме и е много прочувствен. Не мога да си спомня дали е бил този. Струва ми се по-цветен в сравнение с беше. Разговорът ни е воден по телефона преди две години. Не знам кого е бил в стаята с Борисов " разяснява още Дончев.

Андрей Новаков: Смутен съм от експанзията над публицист на събранието на ГЕРБ

Той съобщи, че нито един различен политик на висока държавна служба е бил фотографиран, сниман и записван. "Ако има нещо тъжно в цялата работа е, че аз постоянно съм си представял политиката като едно почтено съревнование, а се сменя технологията и се подчертава кой е по-малко измърсен ", счита той.

"Няма крила в ГЕРБ, а разнообразни хора с разнообразни визии. Не бе неточност освобождението на Горанов, Младенов и Караниколов. Това бе политическата цена, която трябваше да платим за укорите и подозренията ", отсече вицепремиерът.

Попитан за какво Божков е получил тази екстра да не заплати 700 млн. лв.., той съобщи, че персоналното му мнение няма значение, а прокуратурата и съда би трябвало да се произнесат.

Българското общество е разграничено и има два пътя. Единият - безконечен скандал, а другият - да се опитаме да намерим общ път, сподели той.

"Не си го представям да управляваме с хора, които ни назовават мутри ", отсече още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР