Всяка форма на насилие е осъдителна. Какви са тези момчета

...
Всяка форма на насилие е осъдителна. Какви са тези момчета
Коментари Харесай

И Дончев пита какви са момчетата на конференцията на ГЕРБ, които раздаваха юмруци

Всяка форма на принуждение е неоправдателна. Какви са тези момчета – уповавам се доста бързо Министерство на вътрешните работи да ги откри, да ги разпита, да разбере кой ги е изпратил, тъй като това е провокация. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев, като изрече тезата, че е неуместно да се мисли, че управителни фрагменти на ГЕРБ желаят напрежение на събитие на ГЕРБ.
" Охрана за самото мероприятие не сме наемали – точка ", добави Дончев пред Нова телевизия. Попитан за какво представител на ГЕРБ – по-точно пиарът Никола Николов, предава едно момче на име Нестор, което крещеше на конференцията против Борисов: „ Браво, Бойко, е**ш к **и п***и с 200 ” на хора, които след това го бият, Дончев не можа да даде отговор.

Полицията няма по какъв начин да е на всички места, оправда се Дончев. Според него, имало опити да се осуетява влизането на делегатите на ГЕРБ на събитието. Да запитвам някой от нашите членове да е ходил на Бузлуджа, да ги е замерял? Не споделям, че Българска социалистическа партия е предписание провокации, само че ние сме жертва, посочи вицепремиерът.
Дончев изясни и, че на полицията ѝ е доста мъчно да откри баланс. „ В последна сметка ние сме отговорни, тъй като не сме се справили със обстановката ”, добави той, визирайки неудобството за софиянци да не могат да се движат умерено поради блокадите по три кръстовища.
" Лично аз не си го представям " - по този начин Дончев отговори на въпрос може ли ГЕРБ да ръководи с хора, които им крещят: " Мутри, вън " и " Мафия ".  Вицепремиерът сподели и, че с някои от очертаващите се политически субекти коалиция няма да е допустима, тъй като би трябвало да има коалиция на база правила и полезности, освен на парламентарна аритметика, само че не посочи поименно за кои тъкмо партии приказва. По думите му, във всяка социология за изборите би трябвало да се има поради по кое време тъкмо ще са изборите и че всяко желание за гласоподаване по време на анкета може да претърпи смяна.
Още: " Оставка или отпуск: Дончев сподели, че може да има оставка в края на септември "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР