Всяка една връзка от разстояние има своите предизвикателства, но някои

...
Всяка една връзка от разстояние има своите предизвикателства, но някои
Коментари Харесай

Три зодии, които ще сложат край на своята връзка от разстояние

Всяка една връзка от разстояние има своите провокации, само че някои зодии се оправят добре с това. За въздушните знаци този вид връзки може да са идеални, тъй като това им дава пространство да вършат техните лични неща. Това обаче може да не постоянно е по този начин. Например, има дни, в които хората, които пътуват, с цел да се видят и поддържат връзка най-вече посредством текстови известия, имейл, чат или видео, ще се почувстват разтегнати до своите граници. Именно това може да аргументи разлъка там, където в миналото е имало обич. Ако има едно нещо, с което всички можем да се съгласим, то е, че никой не желае да бъде трансфорат в простак. Затова от време на време се постановат сложни, само че значими решения.

Разбира се, допустимо е да заобиколите проблемите, в случай че връзката ви е сигурна и постоянна, само че какво ще стане, в случай че не е? Ами, в случай че сте във връзка от разстояние и нещата се оказват нестабилни? Бъдете готови, тъй като ще бъдете разтърсени.

Ето и кои са трите зодии, които скоро ще сложат завършек на своята връзка от разстояние:

Лъв

Трудно е да сте влюбени в някой, който не е там. Това важи с особена степен за представителите на зодия Лъв. Те освен жадуват за огромна обвързаност, само че и само че желаят да им се обръща внимание. И по този начин, започнахте нещо, което не можете да завършите. Не е за първи път. Вие обаче искахте тъкмо това. Търсехте връзка от разстояние, която да ви помогне да откъснете мозъка си от света и неговите проблеми. Но цялото нещо в този момент закупи звук на отегчено обвързване и липса на страсти. Скоро ще разберете, че това не е за вас. Просто не е това, което желаете. Опитахте, изживяхте го и в този момент всичко, което можете да видите, е, че вие и този ухажор би трябвало да продължите напред.

Дева

В идващите седмици Девите, които са в сходен вид връзки може да се почувстват по този начин, като че ли е време да ги приключат. Звездите ще засилят това възприятие и ще усетите доста по-голяма убеденост, че е време за сложите край. Това е задоволително. Получихте вниманието, което искахте, и дадохте каквото и да са желали. Сега и двамата просто се взирате в текстовите известия или си говорите общи неща по телефона, знаейки, че това няма да стигне до на никое място. Вие сте малко по-ентусиазирани да сложите край от него, само че и двамата знаете, че няма различен излаз. Всъщност, откакто преминете към друг метод на мислене, ще ви е мъчно да повярвате за какво сте се забавили толкоз. Ако Девата желае да постави завършек на връзка от разстояние, тогава Девата прави тъкмо това.

Скорпион

Има единствено една причина, заради която към момента сте във връзка от разстояние, в която по някакъв метод сте се вкарали. Това е, тъй като не желаете да разбиете сърцето на индивида, който е бясно влюбен във вас. В същото време вие сте срещнали нов човек в живота си, само че не сте признали това на колегата си, които е на стотици или хиляди километри. Пандемията направи елементарно да седнете пред компютъра си и да се свързвате с хора онлайн. Сега обаче, когато към този момент е към края си, се върнахте към „ същински хора “. Като се замислите, предпочитате точно подобен вид другарство пред онлайн романсите. Фактите са си обстоятелства, няма какво да се лъжем. Но вие също сте човек, който носи виновност в себе си. Това възприятие ще стартира да се ускорява и ще ви подтикне най-сетне да признаете истината. Трябва да се освободите от това чувство, което ви убива вътрешно. Бъдете благи и деликатни, само че не обещавайте повече, в сравнение с може да дадете. Така ще освободите, както него, по този начин и себе си. В противоположен случай не печелите нищо, а единствено усложнявате излишно обстановката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР