Всяка една парламентарна група има право да покани до пет

...
Всяка една парламентарна група има право да покани до пет
Коментари Харесай

„Възраждане“ обмислят да поканят лично посланиците на Русия и Беларус в парламента

Всяка една парламентарна група има право да предложения до пет посетители и ние обмисляме сега да поканим съветската посланичка и беларуския дипломат в тази обстановка, според от това доколко ще напреднат провокациите на „ Демократична България “, „ Продължаваме промяната “, ГЕРБ-СДС.

Това сподели водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който пристигна пред постройката на Народното събрание, с цел да изрази позицията си пред медиите, защото партията му не изпрати представител на работната среща, на която беше разисквано предлагането на ГЕРБ-СДС на първото съвещание на 48-ото Народно събрание да бъде поканен президентът на Украйна Володимир Зеленски да насочи видео послание, съобщи БГНЕС.

 
Нямаме място на срещата, това е място, на което се събира евроатлантическата навалица в Народното събрание. Нормалните хора няма по какъв начин да сме там, имаме други задания – срещи с гласоподавателите. Хората ни питат по кое време ще стартираме да се занимаваме с проблемите на България.
Според него всичко това, което се случва сега, е безспорна провокация, която по-голямата част от партиите в Народното събрание, са трансформирали в свое главно занимание. „ Те чертаят разграничителни линии. Не се интересуват от проблемите, които ние българите имаме, не се тормозят от това, което идва на дневен ред пред нас, не се тормозят, че най-вероятно и държавно управление няма да се случи. Единственото, което ги вълнува, е да не позволен съветската посланичка и посланика от Беларус, и да пуснат индивида от Украйна да приказва на ефирен екран в Народно събрание “, счита Костадинов и добави, че няма по какъв начин да поддържат и Зеленски да приказва на първия председателски съвет.

Той акцентира, че главният проблем, който българите имаме е, че изчезваме като страна. Лидерът на „ Възраждане “ се обърна и към медиите и съобщи, че те са ангажирани към този момент трети ден с нещо, което няма отношение към главните проблеми на българския народ.

На въпроса дали представител на „ Възраждане “ ще отиде в понеделник на среща с Българска социалистическа партия, обвързвана с проектобюджета, на която левицата кани всички парламентарно показани обединения, Костадинов отговори: „ Не, несъмнено. Българска социалистическа партия нямат пълномощията да вършат нещо сходно. Като влезем в Народното събрание ще си приказваме обстойно и нашироко. “

Той заяви, че откакто Народно събрание стартира работа, „ Възраждане “, която към този момент е основала контактна група с техните стопански специалисти Виктор Папазов и Деян Николов, ще желае диалози с всички парламентарни групи във връзка с свикването на референдум за запазването на българския лев, надлежно отводът от присъединение на България към еврозоната.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР