Всяка една от нас е била другата“ жена поне веднъж

...
Всяка една от нас е била другата“ жена поне веднъж
Коментари Харесай

Сватбата на най-добрия ми приятел не мина по план – изневери ѝ с мен

Всяка една от нас е била „ другата “ жена най-малко един път в живота си. Кой каквото желае да ми споделя, само че аз съм уверен, че на този свят няма нито мъж, който да не изневерява, нито жена, която най-малко един път не е прекрачвала границата на приличността. Е, лятото беше сезонът на сватбите и аз бях поканена на една от най-пищните в Пловдив. Женеше се мой остарял другар, с който не се бяхме виждали от доста години, само че пазехме топли връзки. 

Винаги е бил специфичен за мен, тъй като сме си споделяли доста неща и сме били дружно в сложните моменти. Малко преди да замине за Америка ми призна, че е влюбен в мен, само че нещата си останаха по този начин. Никога не сме правили секс, нито сме имали нещо интимно, е най-малко до онази неделя… Сватбата беше в края на юли и обещаваше да е най-бляскавото събитие под Тепетата.

Виж още: Секси и предизвикателна: Веси Маринова стана на 23, подвигна обилен ваучър

Баща му е във фармацевтичния бизнес и фамилията му е извънредно заможно. Очакваха се лимузини, луксозен хотел, гала, която градът не беше виждал. Точно преди да запаля колата и да потегли натам в събота към един-два през нощта телефонът ми звънна. Беше той – да го назовем Ангел. Обади ми се с оня компактен глас, от който ме побиваха тръпки. Каза ми „ хей лъвче май и ти не спиш “. Наричаше ме по този начин поради буйната ми коса и темперамент, който той добре познаваше. Попитах го какво има, а той ми отговори, че хубавичко се е паникьосал и има възприятието, че ще му се пръсне сърцето. 

Виж още: По стъпките на баща: Лефтеров от " Игри на волята " влиза в армията? Мачото изненада със снимка 

Попита ме дали мога да отида незабавно, имал потребност да поговори с някого. Аз потеглих без да задавам повече въпроси. Към четири през нощта бях в Пловдив и отидох непосредствено в хотела му. В нощта преди сватбата булката и младоженецът по традиция се бяха разделили, а на сутринта, той трябваше да отиде да я вземе от къщата на родителите й. Момичето беше банкерка, извънредно красива, от заможно семейство и най-малко „ на хартия “ беше съвършената партия. Той обаче беше обезверен. Когато се качих в стаята му по дънки и фанелка, с рошава коса, карала като луда, с цел да стигна до там видях по какъв начин той изтръпна. Прегърна ме мощно и не можеше да се отлепи от мен. Сипахме си по едно малко и започнахме да приказваме. Пушехме цигари като луди на балкона, даже не светнахме лампата, седяхме на земята пиехме и си довършвахме изреченията. 

В един миг той ми сподели, че желал „ да ме опита “ като за последно другояче това щяло да го мъчи цялостен живот – наведе се и ме целуна. Бавно, надълбоко, буйно с голяма въздишка. Аз се разтопих, бях мокра още сега, когато ме дръпна към себе си с големите си ръце. Обърна ме внезапно с тил и смъкна дънките ми. Аз бях опряна на стената там на балкона и умирах от наслаждение. Вкара го внезапно, жестоко, като че ли не виждал жена до този миг. Всичко към нас падаше, ритахме чашите, пепелниците и се бяхме вкопчили един в различен, като същински животни. Правихме мръснишки, недодялан и скандално извратен секс, не можехме да спрем. Навън стана ярко, а ние още лежахме голи и преплетени един в различен. Сватбата започваше в 10:00 ч. сутринта, а той стана взе си душ и се облече в 9 и 30 ч. 

Виж още: Като истанбулска принцеса! Дениз Хайрула замязя на султанска държанка

Щеше безусловно да закъснее за личната си женитба, само че най-после потегли. Аз не можах да стана от леглото, останах да лежа в хотелската стая и да си мисля по какъв начин той отива при жена си целият надран от мен, ухаещ на мен, с мен по устните, с цел да й каже „ да “. Тръгнах си от Пловдив в късния следобяд, а другарка ми изпрати фотография от сватбата – на нея още виждах следите от моите нокти по врата му. Пожелах им да бъдат щастливи, само че знаех, че през целия си фамилен живот той ще помни не деня, когато я е направил своя жена, а нощта когато най-сетне е бил с мен. Единствената!

Текстът е художествена небивалица на създателя и всяка аналогия с действителни лица и събития е изцяло инцидентна.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР