Всяка една община може да кандидатства, независимо дали е малка

...
Всяка една община може да кандидатства, независимо дали е малка
Коментари Харесай

Чудо! Ето Къде В България Ще Пускат Абсолютно Безплатен Безжичен Интернет!

" Всяка една община може да кандидатства, без значение дали е дребна или огромна, в противен случай - това е нашето предпочитание, да имаме оптимален брой общини, тъй че тази съгласуваност в Европа да разреши на избрани райони да разполагат с нея, да притеглят вложения, да основават нови услуги. Първата селекция на общини продължава доникъде на май, а ваучерите ще бъдат предоставяни по реда на кандидатстване. Кметове от България на посещаване в Брюксел бяха първите, които обявиха предпочитание да аплайват по програмата ", съобщи Мария Габриел - еврокомисар по цифрова стопанска система и цифрово общество.

" Това е доста значим план за общините и доста потребен и удобен, освен за жителите на нашите градове, само че и за гостите на общините ", съобщи Атанас Камбитов - кмет на Благоевград, представен от Българска национална телевизия.

Георги Икономов - кмет на Банско:

" Ние ще участваме, уповавам се да изградим наличен интернет в туристическата зона, където се струпват туристите, концепцията е извънредно добра ".

Димитър Бръчков, кмет на Петрич:

" Категорично ще аплайваме, тъй като тези свободни wifi зони ще разрешат на жителите на община Петрич и на гостите по-лесен достъп до административни услуги ".

Евродепутатът Андрей Новаков разяснява, че се надява в идната многогодишна финансова рамка да има повече финансиране за цифрова стопанска система.

Андрей Новаков - евродепутат от ГЕРБ/EНП:

" Това е извънредно български триумф, още повече по време на председателството. Днес имаме мотив за горделивост. Брюксел е отделил 120 милиона евро за плана до 2020 година, а финансиране по него ще получат 8000 общини. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР