Всяка една лъжа и клевета ще мине през съда. В

...
Всяка една лъжа и клевета ще мине през съда. В
Коментари Харесай

В Обединени патриоти ще разговарят сериозно

Всяка една неистина и клюка ще мине през съда. В първия работен ден на Народното събрание следва среща сред сътрудниците от Обединени патриоти. Това разгласи в студиото на Нова телевизия евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки.

Върху тях се е изляла извънредно кафява акция и то най-вече от страна на " Атака ". Джамбазки е засегнат от всички неистини, които е чул, в това число и по партийната телевизия - за мезонет, тризонет, че е от страна циганска фамилия. " Тези хора се занимаваха с гадости ", разяснява Ангел Джамбазки. По отношение на държанието на третия сътрудник - Валери Симеонов - Джамбазки нямаше забележка.

Той обаче натърти, че сред трите патриотични партии няма съглашение, което да се обгръща европейските избори, поради което и би трябвало да се раздели политическо и персонално.

Предстоят съществени диалози, съобщи няколко пъти Джамбазки. Според него обаче с поддръжката, която Вътрешна македонска революционна организация имат, не могат да си разрешат да продължат да бъдат уязвими от страна на техни сътрудници, защото това би стопило доверието. От Вътрешна македонска революционна организация обаче ултиматуми няма да слагат.

На въпрос ще има ли " дребна коалиция " за идните локални избори Джамбазки отклони отговора с претекст, че те са надалеч във времето, само че най-вероятно ще се взема решение по места. Не може обаче непрестанно да се настава мотиката, която те удря по носа, разяснява евродепутатът.

Припомняме, че след изборния ден водачът на Вътрешна македонска революционна организация, вицепремиер и министър на защитата Красимир Каракачанов изрази недоволството си от държанието от техните съдружни сътрудници от " Атака " по време на евроизборите. Той съобщи, че не знае по какъв начин ще се гледат в очите и по какъв начин отсега нататък ще работят с атакистите.

В късия си коментар след изборите водачът на НСФБ Валери Симеонов акцентира, че положението на обединението не зависи от изборите. /Нова телевизия
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР