Всяка една жена действа по различен начин с мъжете. Има

...
Всяка една жена действа по различен начин с мъжете. Има
Коментари Харесай

Зодиите, които могат да притежават всеки мъж

Всяка една жена работи по друг метод с мъжете. Има дами, които са нежни и сантиментални, има такива, които са тихи и срамежливи. Днес обаче няма да ви разкажем за тях, а за дамите, които са буйни и могат да имат всеки мъж. Те знаят тъкмо какво желаят и постоянно го получават, без значение какъв брой нерви и старания ще са им нужни. Набележат ли си някой мъж, няма метод да не го получат, подготвени са на всичко, с цел да реализиран задачата си. Всъщност тяхната цел е да се забавляват, а мъжете просто са луди по тях.

Скорпион
Това са целеустремени дами, които знаят тъкмо какво да създадат, с цел да привлекат вниманието на мъжа, който харесват. Те са доста буйни и огнени, притеглят мъжете като магнит. Качеството, което доста им оказва помощ да превземат мъжките сърца е коварността. За тях няма значение какво ще им коства прелъстяването, значимото е да стигнат до края. Имат извънредно доста обожатели, тъй като са извънредно магнетични. Обикновено дамата Скорпион е забавна за всеки един мъж. Тя може да има всеки, стига да го пожелае. Няма неприятни планове, само че нормално всичко, което прави е за развлечение, тя не търси сериозна връзка.
Телец
Те наподобяват доста тихи и спокойни, само че в действителност са скрити лимонки. Много добре знаят какво желаят и по какъв метод да го получат. Упоритостта им им оказва помощ лека-полека да стигат до задачата. Нищо не може да ги спре, в случай че желаят да имат сърцето на някой мъж. Жените Телец не основават такова усещане първоначално, само че това не трябва да ви заблуждава. Те са извънредно нежни, всеотдайни и правилни. За това един път вдлъбнат по тях, един мъж просто не може да ги не помни. Оставят трайна диря след себе си. Възможно е първоначално да се държат с вас като с другар, с цел да се доберат по-лесно до крайната цел, а тя е да завоюват сърцето ви.
Лъв
Играта с тези дами несъмнено е доста забавна. Те имат високо его и нормално са малко по-недостъпни от останалите дами, а в действителност това кара мъжете да се влюбват в тях. Жените, които носят този зодиакален знак са едни от най-интересните зодии за мъжете. Обикновено те са в графата „ незабравими “ дами. Лъвиците имат мнение за всичко и непреклонен манталитет. Те са като същински кралици. На пръв взор наподобяват студени, а това в действителност притегля мъжете. Обичат да са център на вниманието и нормално им се получава доста добре. Те са магнетични и привлекателни, вършат всичко с доста страст и пристрастеност. Държат се на равнище и не биха посочили, че се пробват да завладеят сърцето на мъж, вършат го безшумно и прикрито, което прави играта с тези дами още по-интересна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР