Всяка една година ни променя, дори да не искаме да

...
Всяка една година ни променя, дори да не искаме да
Коментари Харесай

Татуировката на Били Айлиш, която никога няма да видим

Всяка една година ни трансформира, даже да не желаеме да си го признаем. Обстоятелствата, новите хора, с които се срещаме, просто ни оказват въздействие. А и порастваме или пък остаряваме - зависи от гледната точка.
 Били Айлиш и новият ѝ сингъл Therefore I Am
Били Айлиш пусна новия си сингъл

Ще стигне ли триумфа на шлагера ѝ Bad Guy

През последните три години Били Айлиш също много се промени, като към този момент е измежду най-известните изпълнителки в света и може да се похвали с това, че е спечелила пет награди Грами.

За четвърта поредна година Айлиш седна пред камерата на Vanity Fair за изявлението Time Capsule, с цел да отговори на едни и същи въпроси, на които е отговаряла и предните три години.

И ясно се вижда, че 18-годишната изпълнителка в действителност се е трансформирала през тези години в доста отношение. Последователите ѝ в Instagram също са се усили ужасно доста. От 257 000 през 2017 година до 67.5 милиона през 2020 година

В изявлението през 2019 година Били Айлиш споделя, че доста желае да си направи татуировка. Една година по-късно разбираме, че това е реалност и е изпълнила тази своя цел. Но Айлиш не споделя нито каква е, нито къде е, като даже прецизира, че в никакъв случай няма да я забележим.

Това несъмнено ни стесни кръга от места по тялото, на което може да се направи татуировка, която да остане скрита за света... Но можем единствено да допускаме.
 Кат Денингс, Били Айлиш и ответният удар върху обидните мнения
Актрисата, която отбрани Били Айлиш

Отново за интернет, рецензиите и самооценката

Изпълнителката споделя също по този начин, че както през 2019 година няма мъж до себе си. Но твърди, че това изобщо не ѝ пречи и не си е сложила за цел да има гадже. Просто в случай че има да се случва, ще се случи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР