Всяка една държава е голяма колкото е голямо нейното достойнство.

...
Всяка една държава е голяма колкото е голямо нейното достойнство.
Коментари Харесай

ДБ: Вече е нетърпимо да гледаме военните престъпления в Украйна

„ Всяка една страна е огромна колкото е огромно нейното достолепие. В този смисъл България не е дребна страна “, безапелационни са от Демократична България
Не можем да излезем във Великденска почивка със спокойни сърца преди да разгледаме решението, с което Народното събрание упълномощава държавното управление да даде оръжие на Украйна. Затова настояваме още в днешното съвещание на Комисията по външна политика то да бъде прегледано. Заедно с това настояваме филантропичната помощ за украинските бежанци да не стопира, каквито заявки бяха дадени от представители на държавни институции. Това съобщи доцент Атанас Славов в декларация от името на ПГ на „ Демократична България “.

Toй уточни, че на срещата в Народното събрание сред депутати и външния министър на Украйна Дмитро Кулеба е бил подложен въпросът за оказване на всякаква нужна помощ на Украйна, в това число военна.

„ Представителят на българската общественост в Украйна и депутатът в украинския парламент господин Киссе съобщи, че от съветската експанзия на територията на Украйна умират и доста хора с български генезис и настоя за оказване на военна помощ. Министър Кулеба ясно съобщи: „ Украйна ще завоюва тази война – 100% “. Този кураж, смелост и храброст вижда целия свят “, сподели още Славов.

„ Ние сме длъжни да разгледаме опцията за военно-техническа помощ за Украйна, с цел да може украинският народ да отбрани живота, свободата, достойнството на своите жители от съветската експанзия. За нас от „ Демократична България “ е нетърпимо да гледаме военните закононарушения - мъченията, изнасилванията, убийствата на цивилни, за които загатна и външният министър “, акцентират в декларацията си от Демократична България.

„ Всяка една страна е огромна колкото е огромно нейното достолепие. В този смисъл България не е дребна страна “, безапелационни са от „ Демократична България “.

„ Вярваме, че България ще прояви взаимност и ще остане вярна на своя исторически и цивилизационен избор “, сподели в умозаключение Атанас Славов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР