Всяка двойка в даден момент стига до етап, в който

...
Всяка двойка в даден момент стига до етап, в който
Коментари Харесай

4 начина да разнообразите сексуалния си живот без да изневерявате

Всяка двойка в даден миг стига до стадий, в който сексът става отегчителен и не удовлетворява желанията, които имате. Често хората прибягват към промяна на колегата, само че това не постоянно носи нужния резултат.

Опитайте се да възстановите тръпката с половинката си като експериментирате, разнообразявате и търсите нови способи за наслаждение, които ви зареждат със пристрастеност и предпочитание за непрекъснат секс с обичания ви.  

  
Вижте няколко хрумвания за нашарване на половия ви живот, без да изневерявате:

Разиграйте „ самоограничение “ от секса

Наясно сме, че най-хубави са неразрешените неща или тези, от които ни лимитират. Изпробвайте за седмица да се въздържате от секс и да отказвате на колегата си. Винаги можем да измислим да се оправдаем с нещо, въпреки всичко сме дами. През това време не прибягвайте към други способи за реализиране на оргазъм.

Помислете за първия път, когато сте се срещнали, за първата ви целувка дружно. Целуването по шията е задоволителен съкровен контакт. Държането за ръка не е табиет, който отминава, той основава непосредственост, която може да се реализира със секс.



След това докосвайте телата си и открийте нови зони на сензитивност, само че продължавайте да избягвате оргазма. Оргазъм си позволете чак в края на седмицата без значение, по какъв метод сте избрали да го постигнете.

Със седмица самоограничение ще пробудите сетивата си, ще изострите чувствителността и ще подобрите чувството по време на секс.   

Масажирайте го

Едно от най-стимулиращите неща в секса е масажът. Правете го постепенно, почивайте понякога, само че запазете допира на телата си.



Дори най-обикновеният масаж прави чудеса и оказва помощ за справяне с напрежението от деня. Доста постоянно масажът приключва със секс, само че има случаи, в които просто няма предпочитание. Ако либидото на половинката ви е потиснато по-добре поговорете и отстъпете, всеки изпада в сходни моменти.   

Събудете сетивата

Добрият секс се дължи на докосването, систематичните събития и хубавите чувства. Събудете сетивата си. Какво е по чувствено и възбуждащо от приглушена светлина, приятна мелодия и прекрасен мирис? Може да прибавите и ягоди. Със сигурност даже не помните по кое време за последно се хранихте един различен. Съчетайте закуската и секса и няма да съжалявате.



Шепнете му

Един от най-интимните моменти сред двама души е шепненето в ушенце. Усещането за леко гъделичкане и дъха на обичан човек не се употребява единствено по време на любовна игра, то е част от общуването ни с колегата.
Почти същото деяние има и палавият диалог по телефона. Той ни зарежда и ни държи досега, в който физическия контакт с индивида ни се реализира.



Може да опитате и със известия, само че резултатът не е толкоз огромен и разгорещяването изисква повече време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР