Всяка делнична сутрин гледаме Гала в На кафе“ и точно

...
Всяка делнична сутрин гледаме Гала в На кафе“ и точно
Коментари Харесай

Смях в залата: Гала каквато не сте я виждали!

Всяка делнична заран гледаме Гала в „ На кафе “ и тъкмо по тази причина да я забележим в толкоз друга и необикновена среда беше толкоз забавно. А шантавите обстановки валяха като дъжд тази събота в „ С Рачков всичко е допустимо “!

Гала и Стефан бяха част от гостите с предаването на Рачков и трябваше да се оправят с редица занимателни провокации. Двамата трябваше да изясняват думи единствено с придвижвания, до момента в който са омотани дружно в чувал, играха на „ Счупен телефон “, разчитаха „ Езикът на тялото “, с цел да познаят известни песни... Все игри, които сигурно са ги върнали в детството!
                             

Сълзи от смях в очите на публиката обаче още веднъж провокира „ Лудата стая “. Тази събота сюжетът беше алпийски и до момента в който Боби Турбото и Петьо Петков-Шайбата бяха планинари с ракия в раниците, Гала беше почтена сърничка, която с много огромно усложнение изкачи баира на четири крайници. През това време нейният обичан сръндак Стефан се опитваше да я избави от планинарите, които желаеха да я гръмнат.

Цялата занимателна сцена гледайте във видеото!

Следете  страницата, официалния  и  профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР