Всяка държава трябва да инвестира в опазване на своите граници.

...
Всяка държава трябва да инвестира в опазване на своите граници.
Коментари Харесай

Борисов: Всяка държава трябва да инвестира в опазване на своите граници

Всяка страна би трябвало да влага в запазване на своите граници. Много е значимо да има съглашение с трети страни, както и да се подкрепи на всяка страна, която изиска помощ във връзка с мигрантската рецесия. На базата на тези три неща можем да приказваме за солидарността и хуманността и всичко останало. Заключенията са такива. Това сподели министър председателят Бойко Борисов от Брюксел, където той участва на постоянния съвет на Европейски Съюз.

„ Има три вида страни - такива, които желаят да одобряват мигранти, страни, които изрично не желаят да одобряват и такива, които са залети от мигранти и желаят взаимност “, добави той.

„ В момента главният поток от мигранти, които заливат Европа, минават през Гърция. България се оправя прелестно с този проблем и всички го признават “, акцентира Борисов.

„ Българското председателство към този миг от всички се сочи като едно от най-хубавите, които е провеждано “, посочи министър-председателят.

Премиерът приказва и по тематиката за Брекзит. Много вярно е тук да оставим Мишел Барние да договаря от името на всички по тематиките за сигурността. Той е един прелестен специалист. Колкото повече наближава крайният период за Брекзит, напрежението ще става и по-голямо “, предсказа Борисов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР